U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

voznik

Evo, da vas malo probudim.
Kolega minimoto je u suradnji TAM-a i MikiNS u Tvornici Autobusa Jendomen napravio novi model, koji dolazi is Tvornice Autokaroserija Novi Sad.

za gušt:

Ako čete ove slike staviti na druge forume ili stranice, vas molim, da upotrebite vir: VBUS Slovenija.
hvala

Manas

Teutonic

Lijepo izgleda,no možda bi žuta trebala biti malo jača,
no tko sam ja da govorim ja u Splitu nisam bio 5-6 godona  ;D

TAM

Ideja ti je odlična i meni je žuta malo presvijetla trebala bi biti tamnija, ali je to možda do igrice.
Ovaj plavi dio bi ti trebao ići ispod ovog crnog ruba
Dani ponosa i slave!

Manas

Hvala na sugestijama... Ako mozes kolega TAM da mi posaljes u PP texturu zute boje koja mislis da bi trebala biti odgovarajuca...Ja sam texturu uzeo sa ove slike... i ove plave pruge sam uzeo bez pitanja pa nadam se da se ne ljutis  :D

Ako neko ima vise slika ovog Sanosa sa originalnom shemom da mi posalje ako moze :)

prometnik

svaka cast, ja cu malo potrazit te zute boje, mora ih bit negdi  ;D
kupi kartu spasi Promet

Shole

pitaj u garaži koji RAL ide

TAM

Svi vi koji ste čekali dočekali ste   :D
TAM 260A116 M - Krka promet

Dani ponosa i slave!

voznik

Teutonic

E to je to care!Sjećam se kad me ovaj u školu vozio  :) a i još me vozi povremeno
Samo da su sjedala ovakva a ne drvena:

TAM

Neka me netko od zagrepčana ispravi ako je išta krivo.  :)

TAM 260A116 P - ZET Zagreb

Dani ponosa i slave!

Shole

misllim da je original bio čisto bijeli,  a poslije u standardnoj ZET shemi

Tomek

984 je bio ovakav bez displaya naprijed, a 978,979,982,983 i 985 su bili sa displayem i kasnije su svi bili standardno ZET-ovo krem plavi

TAM

Znači da napravim isto ono što sam napravio i za M verziju.
Da ovako obojam?
Dani ponosa i slave!

Tomek

Tako je, sam kaj ovo ZET na displayu nisu imali, to su dobili tek neki MAN SL 202.
Inače 970-975 su bili M modeli sa okruglim prednjim svjetlima i smeđom unutrašnjosti(drvena sjedala)
976 i 981 okrugla prednja svjetla i smeđa unutrašnjost, al smeđa kožna sjedala
977 i 980 pravokutna prednja svjetla, drvena sjedala, mislim smeđa unutrašnjost
901-908; 910 automatici sa pravokutnim prednjim svjetlima i bijelom unutrašnjosti, drvena sjedala s tim da 901, 907, 908 i 910 su imali crne rukohvate i ovakav prednji vozački prozor ko na ovom na slici koliko mi se čini dok su 902-906 imali sive rukohvate i kosi prednji vozački prozor(zadnja serija). Od gbr 902 ima negdje i fotka na forumu