U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

TAM

Hvala ti na ovim informacijama, puno si mi pomogao  :)
Pa evo samo da na dodam da ću ostaviti natpis ZET na displeyu da ne izgleda prazno  ;)

970-975

Unutrašnjost

977 i 980

Unutrašnjost
Dani ponosa i slave!

Tomek

Inače bilo ih je još podosta, al su bili od prvog dana u VG, a tamo tada nisam pratio.. Ovi iz pogona Samobor sa 9xx garažnim brojevima su većinom stigli iz Dubrave i Podsuseda.

TAM

Moj predposljednji repaint za TAMa
APT Čakovec

Još imam u planu napraviti Presečki repaint za TAMa, ali samo jako kratak s vremenom tako da ne znam dali ću ga uopće napraviti.
Sada završavam dva svoja repainta koja ću ubrzo staviti ovdje. U planu sam imao napraviti repaint za Neoplan N116 i O307 Panturist, ali ništa jednostavno nemam vremena imam puno svojih obaveza.  :P
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Rad na Setri S315 GT-HD će se ipak nastaviti;
ovo je low poly verzija:

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

tamlover

Citat: TAM  u Veljača 20, 2015, 18:51:07
Hvala ti na ovim informacijama, puno si mi pomogao  :)
Pa evo samo da na dodam da ću ostaviti natpis ZET na displeyu da ne izgleda prazno  ;)

970-975

970-975 i 977 + 980 su po mom sjećanju imali tamno smeđu nijansu sjedala, sigurno tamniju nego što je ova. Samo info radi, ali stvarno si odlično napravio... Nostalgija samo takva.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Teutonic

Manas SL222

podgora

Jeli napravija ko novog neoplana ako je molija  bi sliku kabine
Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Teutonic

Nije niko novoga (ako misliš na sadašnju generaciju) neoplana,i neće još uskoro...  :)
Trenutno postoji samo neoplan n116 stari i mod za njega sa maskom od onog novijeg i troosovinska verzija istog,i n4016.

TAM

Setra S 431 DT
Autor:Helvete
Izvor:omnibussimulator.de

Dani ponosa i slave!

prometnik

izgleda odlicno za pocetak
kupi kartu spasi Promet

TAM

Dani ponosa i slave!

TAM

Mercedes Benz O405/O405G