U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

TAM

Znali se možda datum izlaska O305G?
Dani ponosa i slave!

leonardo123

Odma repaint ZETov #710 mrcina hahahaha

Manas SL222

Kässbohrer-Setra S 213/215 RL
Autor: lvbfan
Izvor: omnibussimulator.de

Manas SL222

MAN A20/A21
Autor: Chilco
izvor: omnibussimulator.de

Teutonic

Danas sam naučio konvertirati 3D modele u OMSI.
Danas sam odlučio napraviti jedan u početku mali projekt,a kasnije puno veći i bolji.
Za pitanja ili ako želite pomoći obratite se u PM.

Nešto o mapi:

Za sam početak;da vidim da sam sposoban napravit ću jednu kratku liniju između 2 sela ali da bude što autentičnije,s vremenom će se napraviti veće naselje tik uz more inspirirano stvarnim,a tko zna šta kasnije  ;) to će biti iznenađenje.

Sela,tj unutrašnjost je inspirirana krševitom dalmatinskom unutrašnjošću-Bukovica i dio ispod Krke-prema Imotskom odnosno Vrgorcu.

Vrijeme radnje je posljeratna RH,tako će te viditi po cesti razne ruševne kuće iz rata,katoličke i pravoslavne crkve,izborne plakate,i posljedice događaja iz prošlosti.

Ova kratka linija vozi od naselja nizbrdo do ovog sela uzbrdo zvanog Zelengrad,dosta podsjeća na liniju općine Motovun koja spaja selo privlačno turistima sa parkiralištem za autobuse.Za vas u dalmaciji mnoge će vas podsjećati na cestu iznad Trogira prema Šibeniku,koja prati Napoleonov put  :) .

lussin

Teutonic

Hvala,također nisam napomenuo da će mapa imati vlastitu valutu HRK te ću probat napraviti i glasove ljudi sa naglascima iz toga područja.

Teutonic

Drugo selo po redu,koji stoji između Zelengrada na brdu i još neimenovanog naselja:
Dobrodošli u Donje Polje (nema nikakve povezanosti sa Donjim Poljem u Šibensko-Kninskoj županiji,baš kao što Zelengrad nema nikakvu povezanost sa istoimenim selom u Zadarskoj županiji  ;) ):

Manas SL222

Citat: Manas SL222  u Siječanj 10, 2016, 23:17:38
MAN A20/A21
Autor: Chilco
izvor: omnibussimulator.de

Tu je i moj omiljeni model: MAN A26  yahoo

lussin

Diši Manas, diši ;D Kad se očekuju A20/A21/A26?

Manas SL222

Jedva sam prezivio, kako ce tek biti kad izadje  ;D ne znam, ukoliko su A20 i A21 zavrseni u potpunosti i ako ne bude trenutno pocinjao i zglobnog onda mozemo ubrzo ocekivati  :D

TAM

Uh kako dobro izgledaju, a kako će tek sa zvijezdom i ZET shemom   klinac
Dani ponosa i slave!

leonardo123

Citat: TAM  u Veljača 27, 2016, 09:56:11
roflUh kako dobro izgledaju, a kako će tek sa zvijezdom i ZET shemom   klinac
Hoćeš li možda napraviti ZETov specijal - gbr.710?

Teutonic

A kakva će tek vama faca biti kad saznate da se model plaća.
Da,nažalost se model plaća tako je autor rekao  :( .