U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

TAM

Nešto nam se Setra počela masovno praviti za OMSI :D

Setra S315 NF
Autor: LnD
Izvor: omnibussimulator.de

Setra S431 DT
Autor: Helvete
Izvor: omnibussimulator.de

Dani ponosa i slave!

prometnik

neka neka, nikakve zamjerke do sad, samo oće li koja bit gotova?  ;D
kupi kartu spasi Promet

leonardo123

Ja bih volio vidjeti Regia, Lion's Classica, Citelisa...

TAM

Meni je više dosta i MAN-a i Mercedesa, samo oni izlaze, ja hoću da izađe neki dobar Volvo  :D
Dani ponosa i slave!

prometnik

koliko ja znan onaj volovo hibrid je WiP
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

I ja bi htio viditi Regia i Classica,samo što ovi koji znaju radit autobuse prave po svome što nitko ne vozi ili prave deseti po redu MAN Lions City ili Citaro,samo zato jer ovaj ima drugačije gumbove na kokpitu od onih 9 što su se već napravili  rofl  glavauzid  >hammer<

C2

Ja se recimo radujem Kajotovom Citaru jer će biti puno verzija tog modela po detaljima i po godištima, čak je najavio facelift verziju. Alterrov mi je prilično sirovo što se tiče scriptova, uglavnom nisam zadovoljan s njime. Isto tako mislim o Lion's City-ima koji su do sada napravljeni. Zato podržavam to da se radi više verzija određenih modela (pogotovo naprednijih i kvalitetnijih) . Iako ne bih imao ništa protiv toga da se naprave modeli koje ste spomenuli.

prometnik

slazem se, alterrovi citari su u pocetku imali puno gumbova koji nisu imali nikakvu svrhu, a u novijim verzijama je to popravljeno i dodano vise modela, no opet sirovo...
kupi kartu spasi Promet

Manas SL222

I mene nervira sto se pravi na desetine novih/starih Citara i Lion's City... Zasto, kao sto kolega rece jer imaju razlicite gumbove i sjedala... Toliko buseva ima neiskoristenih kao MAN NLxx3, pa SL200, SU240/2, NL313-15, O305G itd itd da ne nabrajam, modeli koji su poznati se za OMSI prave u jednom primjerku ili nikako.

leonardo123

Ja bih volio vidjeti originalne autobuse kakve posjeduje ZET

Teutonic

Meni ovo izgleda na dijelo Setrahomera koji upravo radi MB Intouro i Volvo 8700 RLE.

TAM

MAN SL 200 VöV
Autor: Mani-Vest
izvor: omnibussimulator.de

Dani ponosa i slave!

TAM

Dani ponosa i slave!