Problemi

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:40:25

Manas

pa kad deinstaliras OMSI onda deinstaliraj i Aerosoft i samim tim ce ti se svi Addoni deaktivirat

ttoommaa

Imam problema sa mapom Projekt Szczecin 4.0
Znači ne mogu namjestit na displayu liniju, evo slika:

Hof fajl imam...

Teutonic

Pa to je zato jer kad si birao bus npr taj Citaro kojeg sad voziš pritisnuo si na Grundorf umjesto na Projekt Sczecin (govorim o ekrančiću koji ti se pojavi kad odabereš Mercedes Benz---O530 i dolje ti piše sve)

ttoommaa

Moguce, nisam ni pazio na to...
Hvala  pivkan

Teutonic

Aj probaj pa mi reci  ;)

ttoommaa

Teutonic

Ok drago mi je da si riješija  :)

Josip-Split

Meni se pojavi problem kad iden odabirat bus neoplan 116 ..neka skripta za vrata nevalja door.osc ..pa ako iko zna kako to rješit :) jel možda treba omsi 2? ???

lussin

Ček,zar nemaš OMSI 2?

Servis

Jeste vi popizdili ili se samo pravite blesavima?

Nema rasprave ni pomoći oko piratiziranih verzija. Ako imate problema s piratskim verzijama, rješavajte to preko PM-a. Zar vi mislite da su proizvođači igara budale koji ne prate gdje im se spominju proizvodi?

Kladim se da bar 90% problema navedenih ovdje su zbog piratske verzije igre. Ako mene (kao vlasnika domene) bude netko kontaktirao iz OMSI-ja za to će te vi biti zaslužni.

Ako nemate kreditne kartice jer, pretpostavljam, niste punoljetni - nitko vam ne brani otvoriti žiro u PBZ-a i dobiti Visa karticu koja se može vezati na PayPal.

Manas

Citat: Servis  u Kolovoz 16, 2014, 10:11:37
Jeste vi popizdili ili se samo pravite blesavima?

Nema rasprave ni pomoći oko piratiziranih verzija. Ako imate problema s piratskim verzijama, rješavajte to preko PM-a. Zar vi mislite da su proizvođači igara budale koji ne prate gdje im se spominju proizvodi?

Kladim se da bar 90% problema navedenih ovdje su zbog piratske verzije igre. Ako mene (kao vlasnika domene) bude netko kontaktirao iz OMSI-ja za to će te vi biti zaslužni.

Ako nemate kreditne kartice jer, pretpostavljam, niste punoljetni - nitko vam ne brani otvoriti žiro u PBZ-a i dobiti Visa karticu koja se može vezati na PayPal.

ne moras se brinuti po tom pitanju.. Pratim OMSI od njegovog razvoja pa sve do danas i znam kako se stvari krecu.. OMSI nije napravila neka kompanija koja ima nekoliko stotina ili hiljada zaposlenika nego samo dva covjeka i vjerujem da oni imaju pametnijeg posla nego pregledavat na stotine OMSI foruma da bi pronasli neki ilegalni link il pak diskusiju oko toga.. Tu se sigurno ne trebas brinuti... Vec od pocetka otvaranja OMSI podforuma zna se pravilo da je zabranjeno postavljanje ilegalnih linkova i to do sada niko nije ucinio.. Osnivac sam i admin dvije najvece OMSI stranice na Facebooku i kad tu nisam imao problema sigurno necete ni vi ovdje.. Samo je dovoljno da se ne postavljaju ilegalni linkovi za OMSI i addone a ostalo mozete radit bez problema..

Sto se tice teme Problemi i zalbu da gusi forum u odredenoj mjeri se slazem.. Previse neportebne diskusije.. Moj prijedlog je da se tema skroz ocisti, ako neko bude poslije imao neki problem nek ga iznese i nakon sto pojedini clanovi pokusaju to rijesit, da se ti postovi obrisu i tema ce opet biti cista i prazna.. Kolega TAM bi vjerovatno bio zaduzen za to. Eto toliko od mene :)

EDIT: Neki koji prate OMSI vjerovatno znaju za stranicu Playglobe... ee ta stranica je leglo piraterije vezane za OMSI i stranica jos nije imala nikakvih problema i jos uvijek radi :)

Shole

Citat: Manas  u Kolovoz 16, 2014, 11:58:24

Sto se tice teme Problemi i zalbu da gusi forum u odredenoj mjeri se slazem.. Previse neportebne diskusije.. Moj prijedlog je da se tema skroz ocisti, ako neko bude poslije imao neki problem nek ga iznese i nakon sto pojedini clanovi pokusaju to rijesit, da se ti postovi obrisu i tema ce opet biti cista i prazna.. Kolega TAM bi vjerovatno bio zaduzen za to. Eto toliko od mene :)

To je riješeno,  ne pojavljuje se u popisu "najnovijih postova" nikome,  a ako ideš pregledavati nove postove po stranicama onda se samo odlogiraš jer je ovaj podforum vidljiv samo  članovima foruma.  Nemožeš bit "gost"  bez accounta ovdje i čitat OMSI podforum.  Moraš se registrirat

prometnik

evo iman i ja jedan problem dakle kad iden igrat sa bilo kojim man ul-om igrica mi izbaci da fali neki fajl od o305 ja msm i onda se ucita samo okvir od autobusa i ostalo je sve prozirno, a za o305 addon sam siguran da radi jer su svi autobusi normalni bez ikakvih problema umnik2
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

To znači da nemaš update za O305,ja ga imam pa mi pošalji PM.

markohinic5

Imam problem,putnici nikako ne žele ući u bus,stoje ispred njega ali ne žele ući.  >:(