Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

Teutonic

Tako je Manas  ;)
Ja sam samo jednu stranu rekao.

lussin

Citat: Manas  u Rujan 16, 2014, 19:20:47
Pa dobro, na jednu stranu to sto odlicno rade buseve,al buducnost OMSIja ne lezi samo u novim busevima... Prioritet u buducem razvoju treba staviti na neke druge stvari kao npr. Prebacivanje igre na novi engine cime se otvaraju nove mogucnosti kao bolja optimizacija igre, bolja grafika,fizika, mogucnost Multiplayera, novi vidovi prevoza itd itd.

Sad je pitanje koliko osoba ima na oficijelnom koje bi mogle ovo ispuniti... :)
Točno i to što kažeš. OMSI tek raste,ali kako nas nastavci OMSIja uvijek iznenade,ne bih se čudio da u budućnosti u npr. OMSI 3 vidimo fiziku sudara,multiplayer itd.

Teutonic

Prije bi sudari došli u 2.5
A multiplayer u 3.
No najvažnije mi je da se igra optimizira pa da putnici izgledaju bolje (barem to)

Teutonic

Ako može netko sa brzim internetom uploadati privatno (ne na forum) MB O305 folder i Fonts Folder (oni koji imaju O305 update)
Hvala,ako uploadate pošaljite mi PM ne stavljajte link tu.

Manas

Jel neko zna kako se pise po staklima na NL/NG i da li postoji neki video tutorial ?

MAN SL222

Ima tutoriala na youtube ja sam napravio nekoliko repainta koji idu preko prozora za man nl-ng.

Manas

Aj posalji mi na PP ako ima za NG preko Paint.NETa :)

Teutonic

Jadran Promet Virtualna kompanija:

Zbog obaveza će se vozit samo petkom,subotom i nedjeljom,i to:
Petak 1 polazak (tko može)
Subota 3 polaska
Nedjelja 2 polaska

Planirane mape:
Fikcyne Pomorze 3,a kasnije i Projekt Sczecin,kad izađe Novi Sad ove dvije se napuštaju  :D

Vozila:
MAN NL 202 EN (ZET) (ne radi klima)
MB O405 GN2 (ZET1) (ne otvaraju se 3-a vrata)
MB O405 N2 (1997 3 vrata) (ne otvaraju se 3-a vrata)
MB O307 DB 20-4 (ČZT) (Trza pri mijenjanju brzina i treba mu vremena da upali)

Pošto je slaba zainteresiranost (svi imamo obaveze uključujuči mene osobito) vozi se samo produženim vikendom,a na praznike će se ovako voziti:

Vozač 1:
Ponedjeljak 3 polaska
Srijeda 2 polaska
Petak 1 polazak
Subota 1 polazak

Vozač 2:
Utorak 3 polaska
Četvrtak 3 polaska
Nedjelja 1 polazak.

Punjenja goriva se ne slikaju nego se samo kaže koliko se napunilo,ovako: ako je autobus prije punjenja imao 1/4 goriva,a nakon toga je bio pun onda se kaže da ste ga 3/4 napunili.
Plaćanje goriva po četvrtini je 20 HRK.
Svaki tjedan se prikuplja novac od svakog vozača (poželjno je napraviti novi driver samo za kompaniju da bude lakše),oduzme se trenutni iznos od prošlog iznosa.
Novac ide u blagajnu za kupnju novih autobusa,pituravanje,pranje,tankanje i servisiranje starih.Svaki autobus ima nešto što "ne radi" u njemu (samo za igru zbog realističnosti)

Dodatne informacije u PM pa kad nas se skupi bar 2-3 da imamo neki topic.

Josip-Split

Jel mi može neko poslat repaint od man sd 200 iz one mape airport? da neskidam cilu mapu ionako mi neče radit  >hammer<

ovakav kao na 00:20  :D

amalok.95

Dali netko zna kako se radi buse display, skinuo sam Matrix generator ali ne razumijem ništa, sve je na njemačkom, ako netko može pomoć onda please help...i btw ako netko ima update 2.1.012 zamolio bih da mi pošalje link u PP, zahvaljujem unaprijed. :)

Teutonic

Traži se netko da uradi par repaintova za MAN UL i za MB O405 N2 1997 (3 vrata)

Manas

Koji repaint za UL ? a za O405 N2 sa 3 vrata da do sad nisam vidio niko da je uradio... ja sam jedva pronasao template al ne znam koje skirpte i koji RPC da koristim

Teutonic

Može za bilokoji gradski autobus.
Ako si zainteresiran za MAN UL poslat ću ti slike.

Manas

Posalji za UL pa vidicemo hocel se sta moci...a kad rijesim problem sa N2 onda prvo ide od ZETa pa onda dalje po narudbi

Teutonic