Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

ikar

Trebalo bi već upisat šifre za 20a Viškovo-Bezjaki-Viškovo, a i za ispomoći na 2 pošto su smjene sad u rotaciji i često idu na njih bolji busevi (danas npr. 670). Znači 2 Jelačićev Trg-Zamet-Srdoči i 2 Srdoči-Zamet-Jelačićev Trg.

Berlingo

Ovo me vec podsjeca na situaciju prije 30-ak godina. Bila ispomoc Beog.trg- Zamet. A sad da li je tu bila brojka 2 ja se ne mogu sjetiti. Za ove mladje, bilo je to doba kondukterki i zglobnih mercedesa. Ajme kakve nostalgije!

kico101

Citat: Berlingo  u Veljača 18, 2010, 23:21:31
Ovo me vec podsjeca na situaciju prije 30-ak godina. Bila ispomoc Beog.trg- Zamet. A sad da li je tu bila brojka 2 ja se ne mogu sjetiti. Za ove mladje, bilo je to doba kondukterki i zglobnih mercedesa. Ajme kakve nostalgije!
To je funkcioniralo jedno kraće vrijeme. Da, bila je tabela  2 Beog. Trg-Krnjevo-Zamet i vozili su solo autobusi ( zglobne nisam vidio ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Citat: ikar  u Veljača 18, 2010, 19:44:11
Trebalo bi već upisat šifre za 20a Viškovo-Bezjaki-Viškovo

Nadam se da neće memorirt ovako kako si ti napisao, nego dvije:  Viškovo-Bezjaki i Bezjaki - Viškovo.  Stručnjaci su programirali liniju 21 VIškovo-Brnčići-VIškovo i onda minibus Cacciamali koji nema bočni displej krene sa Viškova a na displeju VIškovo i ništa drugo

Berlingo

Citat: kico101  u Veljača 19, 2010, 08:03:52
Citat: Berlingo  u Veljača 18, 2010, 23:21:31
To je funkcioniralo jedno kraće vrijeme. Da, bila je tabela  2 Beog. Trg-Krnjevo-Zamet i vozili su solo autobusi ( zglobne nisam vidio ).
Vjeruj mi, sjecam se zglobnih (sivih!) s kondukterkama. Ne vjerujem da je to bilo svaki dan. Valjda su i tad imali problema s manjkom ili solo ili zglobnih.

LuckyLooser

Nekad bilo... Jedan raritet koji se danas više ne može naći u službenoj uporabi.
29 Šmrika

Već je bilo na forumu, ali ne u ovoj temi. Karnevalska grupa "Štolveri" ima svoju liniju i display

Ruske

na 703 nisu radili displayevi, bila je tabla dolje 2 srdoci
i na jos jednom citaru novije generacije bocno na dvojki pisao samo broj a ne i smjer

Shole

Radi na 703 displej al je bus na BIS liniji JELAČIĆEV TRG - SRDOČI a toga nema programiranog pa onda stavljaju tabele.  To su tabele za ex liniju 3A kojima je zaljepljeno "2" preko "3a" i onda piše 

2  Srdoči - Zamet - JELAČIĆEV TRG

zvone16

631 danas dobio novi DISPLAY. Bus preuzeo sole u 13:30 i odma vozio za HRELJIN
ZvoneXp

Ruske

Citat: Shole  u Veljača 23, 2010, 17:06:23
Radi na 703 displej al je bus na BIS liniji JELAČIĆEV TRG - SRDOČI a toga nema programiranog pa onda stavljaju tabele.  To su tabele za ex liniju 3A kojima je zaljepljeno "2" preko "3a" i onda piše 

2  Srdoči - Zamet - JELAČIĆEV TRG

ahaaa, vidis nisam skuzio da pise jelacicev, prosao sam nabrzaka...hvala na info

Berlingo

Jedna zanimljiva situacija veceras. Po glavnom raskrscu mog kvarta iz pravca grada dosao 717 (mislim da je on bio ali ne 100%). Nije imao putnika i isao za Srdoce. Gdje je tu sifru ukucao nije mi jasno, ali pisalo je Garaza. Zbilja rjetko vidjen prizor. Vrijeme, oko 22.30.

Ruske

moze li netko provjeriti...meni se cini da 588 je dobio nov display...neznam, font mi nekako drugaciji, kao da su malo malo sira slova, plus mi se cini kao da jace svjetli...a mozda sam samo krivo vidio, ali dva put mi se ucinilo da je nov display...ili je u necem drugom stvar...najvise razlike mi imaju broj 7 i slovo A koji mi se cine siri nego prije...govorim za prednji...

Boki651

Jedan nesvakidašnji display, obratite pažnju na Marćelji ;D, ali isto tako i na broj linije  ;D

Shole

Svi imaju tako od prvog dana

Boki651

Pa šta nitko nije skužio od tih koji programiraju da su krivo napisali ime mjesta?
Nisam mislio da je nesvakidašnji samo po tome nego i po br. linije koji piše ispred.