Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Ruske

na 599 opet ne radi display, mislim da su ga bili popravili nakon ove slike gore?

Berlingo

Radi, radi.Uredno osvjetljen.  Sve po protokolu. Ali ono nebi ni Kinez procitao.

Ruske

e  to :D to sam mislio

Bari

672 napokon dobio displej
KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

na 599 sad uredno radi display i citko sve pise bus123

Berlingo

Ma nije displej ali neznam gdje bi stavio. 569 je cijeli dan odvozio na 2A. Naprijed nije imao klasicnu tabelu. Imao je ono 2A-Za,sta je skracena i raskomadana tabela. Iza nije imao nista, s boka ga nisam vidio.
Nudim Autotroleju rjesenje. Dati cu im moj trofej. Za uzvrat trazim radno mijesto. Nije bitno kakvo, pristajem na odrzavanje tabelica po stajalistima i ugibalistima. Naravno i promjene tabelica.

Boki651

Ja sam danas primjetio nešto što sigurno stoji već dugo vremena. Kad bus ide iz Industrijske zone dakle linija 25A, na displeyu mu piše 25A RIJEKA, dakle sva velika slova, umjesto kao kod svih ostalih linija, Rijeka.

O spojenim nazivima 18BRešetari (na SL283) da i ne pričam.

MAKI

ne razumjem zašto(ako na svim prigradskim linijama je Rijeka prvo slovo veliko zašto jedna linija mora biti izuzetak).??
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

MAKI

jucer 586 na 7a  a iza je tabla od 2a
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

hahaha, vozio sam se s njim, ali nisam primjetio ;D

Berlingo

Nije displej ali neobicno je. Jutros sam u vise navrata na 1A vidio 584 s dvije tabelice. Na jednoj 1A M. Draga, na drugoj 1A A.K.M.

kico101

Citat: Berlingo  u Listopad 09, 2010, 15:35:46
Nije displej ali neobicno je. Jutros sam u vise navrata na 1A vidio 584 s dvije tabelice. Na jednoj 1A M. Draga, na drugoj 1A A.K.M.
Vidio i ja. Do vrata 1A marčeljeva Draga,a prema vozaču 1A Šet A.K.Miošića s time da jedna tabela djelomično prekriva drugu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

na 559 opet stoji karton sa brojem dolje, valjda se ne vidi gore na displayu opet :( nisam stigao gore primjetiti jer je sunce tuklo, ali je dolje stajala plava sedmica ;D

kico101

Citat: Ruske  u Listopad 09, 2010, 16:50:57
na 559 opet stoji karton sa brojem dolje, valjda se ne vidi gore na displayu opet :( nisam stigao gore primjetiti jer je sunce tuklo, ali je dolje stajala plava sedmica ;D
559? ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

hahahahaha, ups ;D

599