Clissa - razno

Autor markost, Prosinac 12, 2007, 18:19:25

Tlimfocit

s prozora gledam dva Clissina busa (AV120 i Setru special) parkirana na pločniku na ulazu u Sveučilišni kampus sa sva 4 upaljena...

maky

Citat: Tlimfocit  u Studeni 12, 2009, 17:46:20
s prozora gledam dva Clissina busa (AV120 i Setru special) parkirana na pločniku na ulazu u Sveučilišni kampus sa sva 4 upaljena...
A ja sam ih vidio kad su krenuli.
AV120 je bio pun, a Specialka samo polovično. Odoše  u smjeru Solina...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

setra215

Naravno da ce ic u f tursa moze ic sa deset buseva u najam kad f turs placa nikakvo a clissa vozi u bescjenje taman su se nasli :))

troosovinac

Citat: setra215  u Studeni 13, 2009, 13:48:55
Naravno da ce ic u f tursa moze ic sa deset buseva u najam kad f turs placa nikakvo a clissa vozi u bescjenje taman su se nasli :))
NAŠLE SE "VELIKE GAZDE".
bela lađa

setra215

bas to znate li onu ko visoko leti nisko pada

troosovinac

Citat: setra215  u Studeni 14, 2009, 16:22:23
bas to znate li onu ko visoko leti nisko pada
znam  svako dobije šta zasluži.  nema više IVE!!!!!!
bela lađa

muljator

Nema Ive, ali ima kilometra po 6 kn u gazde jezde!!!!! ???
Svatko za nećim žudi, ali za čim????

miky

Pa 6 KN/km je taman isplativo, taman da propadneš do slijedeće sezone...

kolega_st

Citat: muljator  u Studeni 04, 2009, 21:54:29
katastrofa. vozaci su mu sebicni kao i sam gazda! jer misle vidi ovih samo voze a para nigdi, a nas luna park lezi a para opet nigdi!

nebi tribalo blatit kolege al stvarno se kod doticnog svega nakupilo ;D
Rad predstavlja zadovoljstvo! No, sad nije trenutak da se prepuštamo zadovoljstvima.

medo

za nepovjerovat!!!! :o :o :o  ne znam otkad je ova slika ali ne mogu vjerovat da su u tama 190a110 stavili drvene stolice iz gradskog autobusa koji je kao prilagođen za prijevoz djece.
www.clissa-bus.hr/autobusi/ostali/slika03.jpg

Tomek

I Autotrans Rijeka je imao TAM-a 190A110T gbr931 u koji su naknadno isto stavljeni drveni stolci.
A LPP Ljubljana je imao tvorničko 190A110T sa drvenim stlcima, tako da nije ovo neš tako čudno, ali super zapažanje jer tog još nismo imali na forumu ;)

miky

Ove drvene stolice su kupili u MAN-a u Dugopolju, to su oni skinuli sa Libertasovih autobusa i stavili prave siceve...

medo

Citat: miky  u Studeni 27, 2009, 18:52:33
Ove drvene stolice su kupili u MAN-a u Dugopolju, to su oni skinuli sa Libertasovih autobusa i stavili prave siceve...

na koje libertasove autobuse misliš?

IKAS

Ma molim te što ti baljezgaš napamet? Upozorija sam Vas da ne pišete krive informacije. Ma kako ti znaš odakle te stolice?Jesi ih ugrađivao možda?

miky

Citat: medo  u Studeni 27, 2009, 22:02:34

na koje libertasove autobuse misliš?

One što su im skinuli treća vrata i ugradili nove siceve sa pojasevima da mogu voziti djecu...