Clissa - razno

Autor markost, Prosinac 12, 2007, 18:19:25

medo

Citat: miky  u Studeni 28, 2009, 12:59:12
Citat: medo  u Studeni 27, 2009, 22:02:34
Citat: miky  u Studeni 27, 2009, 18:52:33
Ove drvene stolice su kupili u MAN-a u Dugopolju, to su oni skinuli sa Libertasovih autobusa i stavili prave siceve...

na koje libertasove autobuse misliš?

One što su im skinuli treća vrata i ugradili nove siceve sa pojasevima da mogu voziti djecu...

to su bili classici koji imaju plastične stolice i te stolice su i dalje u libertasovoj garaži tj u magazinu, a stolice na ovom tamu mogu biti sa starijih autobusa koji su imali ovakve drvene stolice, libertasovi manovi su220 su se renovirali u avtomontaži, arz-u i u mostaru, nijedan od su220 nije rađen u dugopolju.

man750

Citat: Tomek  u Studeni 26, 2009, 16:32:08
I Autotrans Rijeka je imao TAM-a 190A110T gbr931 u koji su naknadno isto stavljeni drveni stolci.
A LPP Ljubljana je imao tvorničko 190A110T sa drvenim stlcima, tako da nije ovo neš tako čudno, ali super zapažanje jer tog još nismo imali na forumu ;)
Ako su takva sjedista tvornicki ugradjena onda se radi o modelu 190a110L. I oni koji su tvornicki imali tapacirane klupe bili su L (lokalni) model
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

IKAS

ist

Ja bi mu firmu zatvorio dok ne stvori barem minimalne uvjete. Parkiranje i servisiranje uz cestu je suludo

travego

radi se o vrlo nekorektnom prijevozniku, u svađi je sa svim kolegama, spušta cijene, vrlo čudna osoba i firma, ne bih ga preporučio nikome.

vollwy

Citat: travego  u Ožujak 26, 2010, 20:18:36
radi se o vrlo nekorektnom prijevozniku, u svađi je sa svim kolegama, spušta cijene, vrlo čudna osoba i firma, ne bih ga preporučio nikome.

Relativno dobri autobusi i usluga
Koga briga kakav je gazda  ???

travego

dobro si rekao, relativno dobri autobusi jer radi se uglavnom o milijunašima koji imaju preko deset godina, a i vozači su relativno loši, čast iznimkama.
što se vozača tiče, osobno znam nekoliko kvalitenih ljudi koji su pobjegli, volio bi da iznesu ovdje svoje mišljenje!
što se gazde tiče, imam osobna iskustva toliko brutalna da je i mene sram o tome pričati!

IKAS

Citat: vollwy  u Ožujak 27, 2010, 10:35:57
Citat: travego  u Ožujak 26, 2010, 20:18:36

Relativno dobri autobusi i usluga
Koga briga kakav je gazda  ???

A sinko moj di ti živiš??? Da dobri autobusi i usluga?????????
Za tebe su tamovi i vozači sa drobinama koji ni košulje ne mogu zakopčati.
Bože sačuvaj

maky

Čini mi se da sam vidio jednu Setru S416 HDH (ili je bila 415HDH) sa "zoll" tablicama na mjestu gdje Clissa drži autobuse...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

STEFI- GRAF

dobro si vidio ja nisam ali san čuo

COVIK

Stigla prinova podno Klisa   WW Crafter ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

omniplus

Winamp

Tomek

Ima još jedna prinova, stigla je kraljica, Setra S417HDH!

Winamp

Maloprije viđena. Čini mi se kako još uvijek ima probne rege ali nisam 100% siguran jer sam proletio u autu nekih 100 km/h. Dobila je logo od Clisse već.