Tipovi autobusa na linijama 2015. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor Dreamwalker, Siječanj 12, 2015, 18:45:03

hrvoje.skoc

Da ima svašta ovog jutra tako je npr na 124 gbr.183 a na 130 gbr.74

Tomek

ttoommaa

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

822DoDo

Mislim da naslov teme nije "neobicni tipovi autobusa na linijama"
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

ttoommaa

Moja greška radi se o busu gb 534 i nije ništa čudno nego citaro prve generacije nisam dugo vidio na 268

STIB

Ovo je već bolje i to je istina. Citaro prve generacije na 268 je zaista prava rijetkost.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

flip

Istina, jako se rijetko pojave. Što se tiče Novog Zagreba, gdje su prije bili češće disponirani, možda nešto više na 221 ili 220 ako se ne varam, ali ni tamo ne često. Dugo nisam vidio ni unikatni 530. Pretpostavljam da su još uvijek uglavnom na linijama s Kvaternikovog trga?

Ivan

Citari s 3 vrata su taman za 215 i 217 tako da se ne čudim da ih tamo šalju, još ako uzmemo gužve na reduciranim linijama za Novi Zagreb, četvrta vrata bi trebala dobro doći, barem u teoriji (makar u praksi još jedna vrata sa senzorom dok putnici ne mogu ući i nespretno prepunjen prostor sa sjedalima nasuprot 3. vrata i nisu baš tako velika pomoć)

flip

Da, i ja vjerujem da je to logika kojom se vode. No ako time ne bi završili svi trovrati tamo, logikom opterećenosti bi se doduše uvijek mogao naći koji povremeno i na 219, a mogao bi se i gb. 530 u Novom Zagrebu naći jednako nasumično kao i svi drugi četverovrati  (a nisam ga viđao). Koliko pomažu četvrta vrata, pogotovo ako nema oslobođenog prostora kao kod trovratih, to je već tema za sebe. Dodao bi isto mali OT jer sam se provozao baš u tom gb. 534 - osjetno više lupa nego tri godine mlađi Citari, ali barem mu ne škripi zglob kao što sam zapamtio da je bio slučaj s nekima iz njegove serije.

citaro

530 je nedavno skoro svaki dan bio na 219, a svako malo je Citaro prve serije zaluto na neku liniju iz glavnog...

flip

Bit će da mi je promakao. Hvala na informaciji!

221

534 je škripao u zglobu kao lud i to jako dugo vremena, vjerojatno su to podmazali. Inače, kod tih Citara je bila nekakva podjela da su uglavnom gbr. 531-535 bili disponirani na 220, a ostali na liniji 221.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza