Gradske i prigradske linije

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:41:08

Berlingo

E pa ako imas volje voziti bus to ce se i tebi dogoditi. Ja nisam nikad  (jos uvijek imam volje, ali nikad u Troleju), ali sam upucen dobro i greske se dogadjaju. Ja se nebi smijao tudjim greskama jer i tebi nebi bilo ugodno kad vozis pun bus. Polovica se smije, a druga te pere!

Ruske

ocito nije mogao preko sv-ane niti prekokrimeje na pariz, jer bi tako preskocio par stanica...a starci su mu sigurno punili glavu, kako cu ja van na teti rozi/kako cu ja van kod ljekarne/poste u mihanovicevoj, tako da ga shvacam zasto se tako vracao...

Shole

ma jasno mi  je to za stanice, ali sa monotralom smotat tamo udesno je prilično velika egzibicija jer moraš krenut sa lijeve trake i završit na lijevoj a obično ostali sudionici u prometu nisu baš prijateljski raspoloženi

Berlingo

Pogotovo tatini sinovi u Hondama!

Ruske

evo okretao se ravno ispred mene, ja sam ostao kako je uspio, jos sam se dao malo na rikverc koliko sam mogao...a vjerujem da tatini sinovi u bmw-ima i slicnim autima da bi jos srali i kozna sta jos...jos dok se vratio u svoju traku je nama bilo zeleno, ali nismo mogli ic...kako god, neobican prizor, samo sam promatrao, bilo mi je zao sta nisam se sjetio slikati :)

Berlingo

Popodne nesto zanimljivo na okretistu u Bezjakima. Na 3A je bio 602. Iz Viskova dosao 607. Morao je sacekati minutu, mozda i manje da 602 krene pa da se i on okrene. Ajme kakvog elitnog naselja! Dvije prigradske linije. Vrijeme? Oko 17.22-17.25. Znaci da je 602 kasnio.

Berlingo

Nadam se da ovo spada ovdje, a ako ne vi sliku premjestite.

Linija koja nema sifre u displejima. Ovo je danas vozio 589.

kico101

Jako dobro, Berlingo.
Nego, nešto mi je palo na pamet; zašto ne linija Bezjaki-Viškovo-Marčelji-Garići-Saršoni-Mladenići-Viškovo-Bezjaki i druga varijanta Bezjaki-Viškovo-Kosi-Jelušići-Kudeji-Viškovo-Bezjaki ( prva varijanta A, druga B naizmjenično), 3 smjene i iskorišten minibus. I, već je netko spomenuo, čemu 20A, kada imamo slobodan broj 17 ( ili se ipak računa na povratak stare 17-ce? ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Ideja ti uopce nije losa za minibus. A ovo drugo, proucivsi moj avatar ja sam valjda ovdje na forumu najvise uvjeren u to. Ali ovo rukovodstvo. Puno brzeplosti i glupih gresaka. No dobro, mozda im ipak treba dati priliku. Uostalom, to je vec neko prije mene napisao.

NP-549

Ima tu dosta djece i minibus nebi mogao vozit cijeli krug, ali običan bus u svakom slučaju DA.  Ako sad idu 10 minuta poslije završetka školskog sata sva 3 u isto vrijeme, nevidim zašto nebi mogao ić 11:40 VIškovo-11:50 Bezjaki-12:00 Viškovo i onda drugi krug 12:00 Viškovo-Saršoni-Garići-Marčelji-Kosi-Brnčići-Kudeji-Viškovo i taman je opet tamo u 12:30 na sljedeći krug.  Umjesto 3 busa ide 1, a samim time naravno i umjesto 3 vozača dovoljan je 1.  Pretpostavljam da bi u troleju možda i složili tako nešto, ali vjerovatno općina Viškovo inzistira na ovakvom v.r. kojeg sami plaćaju pa mogu i birat kako će vozit.  Doduše vjerovatno će se i ta špina ubrzo zatvorit i ove linije skroz ukinut

Bari

Imam jedno pitanje za stare znance? Je li ikada Autotrolej prometovao do Fužina (Liča)? Ako da, koji je broj linije bio? Zašto je ukinuta? Jer neki ljudi su mi rekli da je to do pred par godina i postojalo.
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Pred par godina sigurno nije. A glede daljne proslosti ja se toga ne sjecam. Znao sam tamo ljetovati kao deckic u sindikalnim odmarilistima. Mislim da tamo Trojel nije nikad vozio i da je to i danas teritorij od ATR-a.

Shole

Berlingo

Evo posto nam je cjenjeni kolega danas bio na 2A onda me potaknuo na jedno pitanje. Kako se vama cini okretiste u mojem kvartu? Ako je vozio 418 mozda jos nekako s tom pratecom, ali kako tamo sa 720? Prituzba od strane vozaca busa ima. Mali su auti i dalje tamo parkirani. Ovi u M.O.-u nisu uopce vrjedni spomena na ovom forumu. Meni ono izgleda jako usko.

dragec52

MOŽE i 720 bez problema, kako znam? E pa lijepo vozio sam  "1" i u nekom svom filmu zaletim prema Zametu za "dujom" i već je bilo kasno za bilo kakve ispravke  i u trenu smislim spas i uključim treči turbo i ZEMLJA-ZRAK prema Z. Zametu jer sam bio siguran da nema 2a na okretištu i okrenem se bez ikakvog problema i na Krnjevo i skrene desno za Bivio i stignem točno na vrijeme polaska. Ispričam se putnicima i bez ijednog njihovog komentara prođe "fulanje". Da nebi pomislili da sam sve to zatajio uredno sam se javio prometniku M.E.