Autobusi na probi

Autor 822DoDo, Ožujak 27, 2015, 20:40:28

Shole

Pa nije došao na trke nego je došao pokazati uštede u poslovanju.  Al se u potpunosti slažem s Ivanom da akvi autobusi nemaju šta radit na Sljemenu.  Najosnovnije poznavanje hybrida ti nalaže da ih stavljaš na gradske linije stani/kreni.

P.S.  Danas je Bahrain formula 1.  Gdje bi bolid napunio kers do Sljemena ?

tramvajac 92

Kaj je najgore, vjerojatno bi Iveco i krepal, i to tamo gdje je najteže izvući ga. Volvo se nebi mogao popeti dalje od Blizneca.  glavauzid

Ne treba trka, nego samo da normalno vozi, bez da se vuče ili krepa svaki drugi dan.

smogovci.bbb2

Citelis navodno više nije na probi. Jel zna netko nešto o tome iz APP
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

dominik,

A stvarno se onda i navozio, ne znam jel uspio spojit od svih vožnji jedan cijeli dan. kava

Ivan

Vozio sam se danas napokon na 127 u Volvu, prilično je udoban ali vozi jako, jako tromo... Zglobni Citelis CNG je bez problema brži, što se tiče startanja i penjanja imao sam dojam da se vozim u tramvaju T4 s preopterećenom prikolicom i jednim neispravnim motorom.

Što se tiče ostalog tipični Volvo, dizajn unutrašnjosti je malo konzervativan i retro u ranim 90-ima, ali uredno i solidno.

dominik,

Danas se Volvo vratio na 118.

MAN truck bus

Al se za par dana odlučuje dal se kupuju il ne jer se sredinom travnja vračaju od kud su došli tak bar biše na zet.hr

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

atr-zgb

od 18.4 Volvo je disponiran na liniju 330 i 335, 14 dana će voziti na području VG.

Ivan

A joj više, nakon glasina o Sljemenu sad ovo, kako bi brza prigradska linija trebala biti dobar pokus za hibrida koji prvenstveno koristi energiju kočenja i zato opravdava investiciju na gradskim linijama s puno stajanja? :P

Kao da baš nitko na poziciji u ZET-u ne razumije moderne tehnologije (ili tehnologiju uopće), ali što očekivati od firme koja je ostala u čudu da novi Mercedesi 2009. trebaju AdBlue poslije nego se u automobilskoj industriji i upoznatoj javnosti 10-ak godina razglabao o aditivima a MB nekoliko godina reklamirao svoj BlueTec...

A recimo Crossway LE koji je nedavno bio, ili Kinglonga ili Berkhofa koji su bili prije nekoliko godina a imali su 40-ak sjedala im nije palo na pamet slati u VG nego su se pretrpavali po linijama poput 232 ili zujali tek tako na praznoj 214 koja tad nije imala smislenu trasu, prema VG nije poslan niti jedan jedini prikladni bus poslije samoborskih prigradskih TAM-ova i 850, a sad su se sjetili kemijat s busom koji tehnički nema veze s prigradom...

Sumrak svake pameti.
russian_roulette

actros

Citat: Ivan  u Travanj 18, 2016, 19:42:41
A joj više, nakon glasina o Sljemenu...
Šta je nakraju bilo sa Sljemenom? ...jel se to uopće vozilo?

lovac27

http://www.kronikevg.com/foto-vijest-hibridni-autobus-u-velikoj-gorici/
Danas na gradskoj liniji 335, a od sutra ujutro na 330, poslijepodne na 335.

dominik,

Sad je dobio i naljepnice kao što je imao i Citelis i u tekstu piše da će u VG biti mjesec dana, a ne 2 tjedna.

MAN truck bus

Čudno da zet nije uzeo ni jedan zglobni autobus na probu mislim hybridni. bus123 byeg
"kartu imamo?"

citaro

Citat: MAN truck bus  u Travanj 19, 2016, 06:07:29
Čudno da zet nije uzeo ni jedan zglobni autobus na probu mislim hybridni. bus123 byeg

Cudno zato sto...?

MAN truck bus

Pa uzeli su samo solo buseve. A šta nebi stavljali zglobne autobuse tipa na 220 ili bilo koju  liniju di već voze zglobni. Pa neće vlada stavit solo autobuse ? thumbs byeg
"kartu imamo?"