Registarske pločice - rasprava

Autor Dreamwalker, Travanj 01, 2015, 00:18:49

Zmajhir

gorgoroth

Aleluja, baš sporo to ide s jedne na drugu

lussin

Ako je bijeli Clio u pitanju ima ih on već par mjeseci

Zmajhir

Nije, Audi A4 karavan je s redovnom kombinacijom  ;)

mate

man323

Split je krenuo sa izdavanjem -AD pločica. Jučer viđeno: ST 1xxx-AD, po tome ispada nekakav prosjek da se svakih 2 i pol mjeseca do 3 mjeseca mijenja slovo na ST području.

Zmajhir

Sad vidio i prvi pulski -D, već na kraju 1xxx serije.

Tko zna, možda i Pula za knap pretekne Rijeku na neku foru, ali zasad se baš u milimetar prate   ;D

gorgoroth

Citat: Zmajhir  u Srpanj 19, 2022, 16:24:42
Sad vidio i prvi pulski -D, već na kraju 1xxx serije.

Tko zna, možda i Pula za knap pretekne Rijeku na neku foru, ali zasad se baš u milimetar prate   ;D

Na koju bi foru mogla prestići, uvjek je takav razmak

NP-549

Za Manove rezervirane Ri-1686-O do Ri-1699-O

Zmajhir

Citat: gorgoroth  u Srpanj 19, 2022, 16:28:19
Na koju bi foru mogla prestići, uvjek je takav razmak
Palo mi je na pamet kako je '99. Split pretekao Rijeku kad su jedni i drugi bili na -Hx, iako to sad nije moguće jer nema više promjena po granicama registracijskih zona i slično, ali sam mislio tipa na pad/rast prodaje i registracija pa zato. Ali da, ne vjerujem da će bit tako nego čisto bacam razmišljanja  ::|

NP-549

Split ima puno veći broj preregistriranja. Više se trapula s polovnjacima

shef

Računaj koliko veće područje ima ST... da mi uzmemo cijelu DE i dio PU- i GS- bili bi tu negdje.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

gorgoroth

Koliko split ima više stanovnika od Rijeke, općenito županija, je da imaju i MA i IM, ali opet puno više, tako da čudo da nisu i više pobjegli

Zmajhir

Citat: NP-549  u Srpanj 19, 2022, 17:17:35
Za Manove rezervirane Ri-1686-O do Ri-1699-O
Malo prije vidio na jednom autu 1700-O, taman naletio nakon rezervacije  :D

gorgoroth