UMJESTO MOTO SUSRETI MOGLI BI BITI I AUTOBUS SUSRETI???

Autor PINTER, Srpanj 13, 2008, 22:15:01

PINTER

OD KAD STALNO SIJEDIM ZA VOLANOM i ČESTO NAILAZIM NA MOTO SUSRETE STALNO ME NEŠTO KOPKA.  Bio sam na dosta susreta bikera jel imam svoju apriliicu i obožavam motore . Ali nešto me kopka kada vozim bus ?! A što mi nebi napravili Truck n Bus susrete ili bar nešto sl. ???     p.s  : Jesam li ja malo lud , opaljen ili je to OK  ???????????????????????????????????????????????????

lionsclasic

samo bi trebao jaaaaaaaaakkkkkkkkkooooooooo veliki parking ali idea nije loša svaka čast

mate

Svaka cast na ideji... ;D
a za parking,nesto bi se vec vjerojatno smislilo... ;)

tomo vozac93

Svaka ti čast na ideji...Iako sam također mislio da bi to bilo pametno......Nadam se da će se jednom netko sjetiti toga...Pa da se to i održi

kilometar

Shole

Teško izvediva ideja.  Busevi uglavnom u 99% slučajeva nisu naši, a i nafte bi trebalo poprilična količina i $ da se nađemo negdje

maky

Citat: Shole  u Studeni 12, 2009, 12:43:09
Teško izvediva ideja.  Busevi uglavnom u 99% slučajeva nisu naši, a i nafte bi trebalo poprilična količina i $ da se nađemo negdje
Kerum će sponzorirat... ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Berlingo

Ma cekajte malo, i u Rijeci postoji Obi.Valjda ce dati koju kunu ili nema od kuda? Da, mozda mi imamo vise sta tucemo kilometre po cesti.Inace ideja za susrete je fenomenalna.

tomo

Citat: Berlingo  u Studeni 12, 2009, 19:34:25
Ma cekajte malo, i u Rijeci postoji Obi.Valjda ce dati koju kunu ili nema od kuda? Da, mozda mi imamo vise sta tucemo kilometre po cesti.Inace ideja za susrete je fenomenalna.
Sponzora uvijek bude bilo posebno onih kojima je to u interesu.....  ekonomski gledano, sa mog stajališta, to je svakako izvedivo.... prostor je jedino upitan, ali trebaju to prijevoznici uvidjeti na način da to njima ide u korist - promocija istih - onda su oni spremni sudjelovati i više nego što očekujete,,,,

Piramida

malena

Berlingo

Imam ja svoj biser. Grobnicko polje je jako veliko. Puno mjesta. Kava? Ma blizu je butiga pa tko voli sta drugo... Gazdarica Bisa ce biti jako sretna.

Piramida

Citat: malena  u Prosinac 13, 2009, 16:13:03
Svi se nađemo u Macoli na kavi:)))))

Ono u Macole nije kava. Više mi liči na nekakvu vodu iz močvare  ;)

amar

aaa kako bi to bilo lijepo doziviti, vrlo rado bi dosao iz susjedne drzave na te susrete ... naravno s autom, neposjedujem autobus, ali sam veliki fan u buseve ...

IKAS

U Dugobabama,blizu Sanadera ima veliiiiiika livada. Možemo svi stati  ;D