Ikona ili natpis na slici

Autor stipe15, Srpanj 15, 2008, 01:40:28

stipe15

Baš sam nešto gledao na nekom forumu o cestovnom prijevozu i iznenadio sam se kad samo ugledao svoju sliku koju je neko drugi stavio kao svoju.Dali je to dozvoljeno?I kako se stavi ona mala ikona ili natpis u donjem desnom kutu slike sa imenom autora?To sam vidio u 5ra,srđana,dialogosa.....Pomozite.

netko

Citat: stipe15  u Srpanj 15, 2008, 01:40:28
Baš sam nešto gledao na nekom forumu o cestovnom prijevozu i iznenadio sam se kad samo ugledao svoju sliku koju je neko drugi stavio kao svoju.Dali je to dozvoljeno?I kako se stavi ona mala ikona ili natpis u donjem desnom kutu slike sa imenom autora?To sam vidio u 5ra,srđana,dialogosa.....Pomozite.
NE to nije dozvoljeno.
Taj "neko"je trebao napisati da je to tvoja slika,ili zatražiti autorska prava.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

mate

Slazem se s kolegom...to je nedopusteno... :(ali nazalost takve se stvari dogadaju...
I,mene bas zanima kako da se stavi ta ikona autora u kut slike...pa nek nam kolege pomognu 8)

echo

Svaki foto-editing program ima funkciju postavljanja teksta na slike. Treba potražiti funkciju "Tekst" ili sl., različito je riješeno na raznim programima. Što se tiče preuzete fotke - nije dozvoljeno, ali ako postaviš sliku na internet možeš ju komotno zaboraviti, to postaje opće vlasništvo. Tvoja slika je ona koju imaš u ladici

stipe15

Ali dali će ta ikona biti na svi mojim slikama a ne samo na novim.npr. hoće li biti na toj slici koju je netko stavio kao svoju?

mate

E,ja mislim po nekoj logici da ce to biti samo na onim slikama,koje si ti uredio u programu...a ne vjerujem da ce biti na onima koje su vec na netu,tj.koje si vec postavio...

stipe15

Nije,sad sam probao na jednoj starijoj slici av120 i uspjelo je.Samo jedno me muči,nikako nemogu sve slike označiti pa da sve dobiju identičan natpis .Ajme kad bih morao jednu po jednu.....ufff ubio bi se.Inače radim u photobucketu.Idem na edit images i on mi sam otvori cijeli moj album ali nemogu naći kako da ga cilog označim.......ili se to namože :'(

mate

Onda u redu...a bolje ista nego nista... :D
bolje vrabac u ruci,nego... :)

Servis

Feter

Ta "mala slika ispod imena" se zove avatar i postavljate je tako što odete u profil>avatar pa pratite uputstva...

Što me podsjeti da bih mogao staviti...

tomekk

stipe nije mislio na to nego na slike u postovima tj. da napiše ime da se vidi čija je slika.ti si krivo skužio, očito da nisi dobro čitao postove iznad.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga