Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

amar

pa ko zna kako je to svakoga zaposliti, jer je covjek i sam vozac bio i sve to stvorio, i zna kakvih ima ljudi ... zato i jest dobra ovako firma, jer je na svojim ledjima ovo sve stvorio ...

busfan

Citat: amar  u Svibanj 10, 2010, 23:10:06
pa dobro i s215 nije losa, spram ostalih koje se vozaju po nasim cestama, kanticeva je ... al opet godine cine svoje ... a i kantic vise ide na to da pomladi vozni park ....

Nisam htio reci da je ona 215 bas krs, ali nisam navikao od Kantica da npr. je otvoren poklopac motora i sl. jer zaista svi drugi autobusi su u perfktnom stanju. Nije bila bas tolika kritika

Sto se tice odrzavanja u BiH ima sigurno nije ravna nijedna firma, a i sire  ;)   A i za vozace sto kazes, nije bas da stalno putujem s njima, ali dosad sto sam ima iskusta, zaista su bili prijatni i usluzni. A i cijene su uglavnom najpovoljnije, pa i ne cudi sto u sezoni ide po 10ak autobusa

amar

kako sam dobio informaciju da ona ide samo do doboja ....

mate

Danas na liniji Zagreb - Zenica

Mustafa YJM

Citat: amar  u Svibanj 11, 2010, 19:27:12
kako sam dobio informaciju da ona ide samo do doboja ....

Ide do kompleksa benzinskih pumpi HIFA u Karušama, to je 5 km do Doboja.

A, danas sam vidio ovog Citylinera, stao je na pumpi u Doboju. Bio sam jako daleko ( na spomeniku kod Bolnice ) pa nisam mogao ni slikati.

amar

pa da, na hifu sam i mislio, jer onda iz baze ide bolja masina :)

max

Obicno to ovako izgleda.  ??? U subotu  u jutarnjim satima na cekanju kod hife 417hdh.                                                                                                                   

amar

eh bas tako ... ovaj iz sarajeva stane tu na tom autobuskom stajalistu i presjednu u setru 400 serije i idu dalje, a stariji autobus ide u bazu .. koja je cca 20-30 km udaljena ...

elvis

Ovu si slikao i 10.maja,samo parkirana na drugu stranu,zar ne?

amar

Almir

amar

jutros u Gracanici

prva linija za Zurich iz Gorazda,
druga linija za Calw iz Sarajeva ,

amar

ove za Calw nemamo u voznom parku kantica, reg 045-J-920 , pa opet neka elvis kaze da nedoprinosim nista, 3 bus kojeg dodajem u vozni park ;)

elvis

Ajde pogledaj jos jednom jel upisana,nije svaka Setra s pratecom 417 HDH,ovo ti je 415 HDH.....ispeci pa reci :D

amar