Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

kilometar

Kao prvo sretan ti rodjendan Amare puno zdravlja i srece! Taman kad pomislimo da bolje ne moze, ti nas uvijek iznenadis sa svojim sjajnim fotkama.I hvala ti na tome! Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim firmi Kantic Touristik za saradnju sa nasim forumom, i oni bi trebali biti primjer i za druge firme.Kantic dokazuje kako se moze raditi otvoreno i transparentno. Svaka im cast na tome!

amar

trudim se uvijek da nam priustim nesto novo , nesto jos nevidjeno, pa eto , nekako napreduje, nadam se da se i ostalima slike svidjaju, meni su ekstra ...

amar

i sad ugleda nisam jednu sliku postavio, i za kraj tog danas s kanticem, rastanak :(

bas mi je bilo lijepo i ugodno, mogao bi snjima putovati citavo vrijeme gdje god da idemo, bez krajnjeg cilja ... samo da se vozamo ...

elvis

Citat: amar  u Lipanj 04, 2010, 10:15:42
trudim se uvijek da nam priustim nesto novo , nesto jos nevidjeno, pa eto , nekako napreduje, nadam se da se i ostalima slike svidjaju, meni su ekstra ...

amare sretan ti rodjendan,a slike ne trebam posebno komentarisati,prepremocne... ;)

amar

danas, uspio uhvatiti dvije setre, linije gorazde - dortmund, gorazde - zurich ...

druga slika mi se nekako najvise svidja ...

Almir

amar

amar

jos od danas ...

+ biss voznja

Man lion's coach

veceras gledam TV kad GP Bregana, pricaju o kolononama u kadru se vide 3 autobusa medju njima i kanticeva kraljice(spratna)

amar

koja je tv ? da pokusam uhvatiti screenshot s te televizijske stanice ?

Man lion's coach

nisam siguran ili je RTL ili HRT 1, ali mislim da je to bio RTL

amar

sto se tice linija, ekstra idu, jucer linija za njemacku jedna 417 + biss voznja 431 , danas dvije 417 za dortmund biss  ...

erobuss

Subota jutro oko 5 sati, Skyliner me pretekao na cesti Doboj - Šamac, a onda je na kolodvoru u Šamcu čekao 20 minuta bez novih putnika. Ne znam o kojoj se liniji radi...

amar

Almir

danas njihove 4 setre oko 12 prosle..kako su me zeznuli..dva dana zaredom ih cekam oko 12 oni dolaze oko 12:30 i sad ja kontam izac oko 12:30 da ih poslikam oni dolaze u 12..cccc