Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

mivano

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Kod-Diracja-se-sudarili-polo-i-autobus-Autotroleja

"Autobus  što je išao za Kastav sudario se s automobilom na križanju, a ozlijeđenih, srećom, nije bilo, iako je na automobilu pričinjena znatna šteta

RIJEKA  Autobus »Autotroleja« i automobil  »VW polo« sudarili su se poslijepodne na cesti kod Diračja. 
Autobus  što je išao za Kastav sudario se s automobilom na križanju, a ozlijeđenih, srećom, nije bilo, iako je na automobilu pričinjena znatna šteta.
Posljedica nesreće bila je i ta da su putnici autobusa morali izaći iz vozila i nastaviti put drugim autobusom. Okolnosti sudara rasvijetlit će djelatnici riječke prometne policije."

Bocko

Na radiju su rekli da je jutros u Prvomajskoj na autobus linije 5 palo stablo.
Nitko ne zna više o ovome i koji gr br je u pitanju?

NP-549

651,  razbijena 2 stakla na prikolici

amalok.95

Danas oko 16h na Fiumari 706 imao sudar sa vozilom Taxi Camea, budala se išla ubacivat u traku za bus al 706 mu je pokazao ko je gazda, nema ni ogrebotine  yahoo

conecto

Da, ovo je zaista strašno, ali trebali bi mediji izvještavati o takvim stvarima u sasvim drugom kontekstu od onog "Poginula majka troje djece". Kolika je brzina bila tog auta kad ovako izgleda u trenutku dok vozi dvoje od troje djece. Ne znam koliko su stara djeca, ali dječjih sjedalica nema, a ni majka vjerojatno nije bila vezana. Bus je prema slikama očito pobjegao udesno koliko je mogao i stigao.
Dakle, tekst bi trebao biti edukativan kao pouka, jer unatoč tragediji radi se o krajnje neodgovornoj majci koja djeci daje sasvim pogrešan primjer u prometnom odgoju, a grešku je platio na najgori mogući način. Nije auto izmišljen jučer da netko tko vozi i roditelj je ne bi trebao znati takve stvari koje su osnova sigurnosti u prometu. Nije najgora stvar kad te kazni policija, najgori su ovakvi epilozi.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Boki651

To s pojasom ti je dvosjekli mač. Da sam bio vezan 2008. godine sad ne bih ovdje pisao. Nisam bio vezan pa sam preživio, tako i s tom ženom. Pitanje je da li bi je pojas spasio. Uostalom i ne znamo da li je bila vezana ili ne. Za stil izvještavanja se slažem.

MB Citaro

682 imao danas bliski susret, ostao bez prednjeg desnog kraja

Boki651

Ne znam da li spada u ovu temu, ali uglavnom danas u 18.40 32 iz Lovrana nije došla do Slatine. Prema informacijama koje nam je dao jedan vozač u prolazu bus se popriječio, zabio u ogradu i popriječio preko ceste. Busa nije bilo do 19:15 kada je iz Rijeke došla ispomoć ili redovni, nemam pojma, znam da mu je pisala tabela Opatija.

Kažem, ne znam da li spada ovdje ili u kvarove, ali napisao sam samo što nam je rečeno na stanici.

shef

Onaj jadnik 694 upravo gostovao na Kanalu Ri; izgleda kao da se vratio iz Sibira, razbijena stakla i poneki dijelovi busa počupani i nedostaju, snijeg unutra.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zvone16

Ima koja slikica ?

Btw danas ujutro sa hreljina :/

ZvoneXp

lussin

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

lussin

Gori plinaš kod Sušačke bolnice

Foto: Teo Wruss, Riječka enciklopedija - Fluminensia

Bocko

Isti izvor, ugašen kasnije;

Malo zabrinjavajuće da se plinski zapalio.
To može biti jako opasno, zapalio se kraj spremnika.