Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

shef

Jučer sam se mimoišao s njim, nešto je lupkalo u motoru u pravilnom intervalu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

111222

evo i ja upravo vidija  :-\ meni ko laiku, najgori autobusi što su mogli nabavit...

nadam se da niko nije ozlijeđen

Boki651

Ovako se lokalni medij raspisao o događaju:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Gradski-autobus-na-plin-gori-kod-Susacke-bolnice

Ni manje ni više nego sljedeća rečenica: Gradski autobus na plin gori kod Sušačke bolnice.

Vjerojatno će tu vijest mijenjati, ali onda nisu morali ništa napisati nego staviti fotku.

Jer to i vidimo i bez tako bogatog komentara.

amalok.95

MAN Lion s City

Šteta, stvarno šteta  :-\
Što će sada biti s njim? Oćeli biti kakva zamjena za drugog Iveca ili...?
Ne razumim se puno oko toga pa zato pitam.  :-X

amalok.95

Valjda će ga popravit imaju kasko na 4 godine

MAN Lion s City

Ako je tako kako kažeš, ond super  :D  thumbs

shef

Ja pak očekujem da Iveco povuče na kontrolni pregled sva ostala vozila. Onako kako je Solaris učinio u Bratislavi nakon istog slučaja.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Kako da ne.  Kao što su povučene i Kapene koje ne odgovaraju specifikacijama iz natječaja

tramvajac 92

E sad, kad ga otvore vidjet će se jel još nešto otišlo ili samo motor..

Shole

ma šta je otišo, možda neka sitnica od struje pa se zapalila plastika.  Pa sto puta su se već gorili autobusi nego se sad rade drame jer je plinski

kico101

Bez obzira radilo se o plinasu ili dizelasu, ne smije se dogoditi da se bus star nepune dvije godine ovako zapali. Osobito bi kada je pogon na stlaceni plin, stroj morao biti tip-top. Ovo uopce nije dobro, bilo da se radi o losoj izradi ili odrzavanju. Povlacenje svih vozila na detaljan pregled je najmanje sto sada treba uciniti. I jako je bitno precizno ustanoviti razlog ovog dogadjaja. Minimiziranje ni uvecavanje nije pravi put.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Dreamwalker

Jesu li još pod garancijom??? Ako su održavani onako kako treba, onda se treba povuć cijela serija, ne samo Riječka nego i Zagrebačka. Rijeka baš nema sreće s novim autobusima. Nakon one gluposti sa Citarima, još im samo fali da je i ovo škart.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421