Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

Berlingo

Sta kad je grad pun budala koji vole iskusavati gume i voziti na rubu. Nije me briga uopce za auto, za vozaca jos manje, ovdje je stradao moj omiljeni bus! Ajme kakva tragedija! :'(

Ruske


Berlingo

Gotovo druzenje za ovu godinu. Iduce slike mog ljubimca ocekujte kad krenu zvoncari! :'(

amalok.95

Evo slike iz novog lista 588 u sudaru sa puntom na Tibljašima



Uploaded with ImageShack.us

ikar

#319
715 je sinoć dobio grotu u šajbu. Vjerojatno su opet karte uzele danak...

BTW - pitam se dali se sa natezanjem rukava zaradi više nego šta dođu troškovi stakala i stajanje autobusa...

Shole

S obzirom tko je sve prešao iz grada na liniju 32  (nemam ništa protiv dotičnih kolega, dapače) može se očekivat malo više tih grota u staklo, počupanih plafona i intervencije policije.  Dobro je dok su samo stakla i plafoni dok nisu nosevi.

Natezanje rukava i novu šajbu i siceve nemožeš uspoređivat jer oboje nosi zaradu.  Karte variaraju, a ovo se već zna koliko osiguranje plaća.  E sad jedini problem je (a o kojem nažalost nitko ne vodi računa) to da autobus onda stoji barem 15/20 dana jer u skladištu nema ničega i sve se naručuje ovisno kako zatreba i tada mora rezervni bus vozit umjesto "smjenskog", a vrlo dobro poznato je kako stojimo s pričuvama.  NULA BODOVA, pače i manje, stalno smo u minusu i fali kola di god se okreneš.  Bitno da smo popilili 7,8 monotrala nepotrebno. Pa zar zbog tisuću eura registracije godišnje mi moramo sad krpati ono što se nemože krpati umjesto da imamo uvijek par buseva u rezervi.

BARCODE

Danas je u Novom listu u crnoj kronici objavljen članak pod naslovom Vozač "Autotroleja"izvrijđao policajca kada se pročita članak dobije se dojam da u Autotroleju rade sami divljaci kao vozači ne smo da vrijeđaju putnike nego su počeli vrijeđati i policiju.  Zar bi vozač zaustavio autobus i krenuo nekoga vrijeđati zato što je ovaj "ugledao autobus i upalio žmigavac"ne. Istina je malo drugačija. Nakon što je dotični policajac blicao i trubio iza autobusa vozač zaustavlja autobus da vidi u čemu je problem tada još nezna da se iza njega nalazi policijski službenik u civilnom autu. Kada je izašao iz autobusa policajac ga je već dočekao negdje oko sredine autobusa i odmah počeo gurati i vrijeđati,a nakon toga  zatražio od njega osobne dokumente. Sada vas pitam. Da li bi itko od vas dao takvom policajcu svoje dokumente? Zašto ovo pišem prvo da sperem ljagu sa imena "Autotrolej" i sa svih vozača koji pošteno rade i zarađuju kruh u tom poduzeću. Svjestan sam i toga da policija radi težak i odgovoran posao i da policiju treba poštivati, ali nemože pojedinac uzimati pravdu u svoje ruke bio to policajac ili vozač.  Zato molim neka se sazna prava istina o ovom događaju jer istina je najvažnija u svemu. Autotrolejovi  vozači su oduvjek korektno surađivali sa policijom nevidim razloga da tako nebude i ubuduće. A optužbe ponižavnja i vrijeđanja pustimo to ljudi uskoro nam stiže nova godina stoga svim POLICAJCIMA I VOZAČIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2011-oj ŽIVJELI.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Berlingo

Potpisujem sve napisano jer mislim da tako nesto nebi ni jedan vozac autobusa u ovom gradu izveo. O policajcima nebi puno, znaci opet mi nesto govori da i dalje ne kupujem novine!

ikar

Ova priča iz policije mi ne drži baš vodu, poznavajući o kojem se vozaču radi... Ali znamo mi kako to ide kod njih (a i sam sam se više puta uvjerio) - "Mi smo uvijek u pravu..." "Naš posao je prvi..."

Nažalost, šteta je što zbog takve manjine među građanima vlada prilično loša (da ne kažem omražena) slika policije.

Boki651

Čim sam vidio naslov, nije mi se ni dalo čitati, Novi list i dalje po starom, a to je da naslov prodaje novine.

Bari

599 imao okrsaj kod zametskog groblja jučer u 17.41. Za njega nista strasno, brzo ce on u promet, ali na cliu branik, far, blatobran, hauba. Mozda jos nesto.




Ova slika pokazuje da stvarno nista nije mogao. Bio je skroz desno i stao je!


Dosao je i ovaj. Zastoj je bio neizbjezan.
KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske


shef

Citat: Ruske  u Siječanj 27, 2011, 14:15:40
vrijeme za bijeli branik :)evil bus123
Nažalost ništa od toga večeras je na jedinici s novim branikom. Crnim.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

To je pravi bus-jučer imo prometnu nesreću, danas opet vozi.

Shole

Skinuli vjerovatno na nekom neispravnom