Tivat-travel, Tivat

Autor arsenal, Srpanj 02, 2009, 00:49:03

arsenal

"Tivat travelov" MB O 303 karosiran u Van Hool-u (!!!).

arsenal

"Tivat travel" Tivat sa MB O 303 karosiranim u Van Hool-u.

arsenal

shef

Citat: arsenal  u Travanj 07, 2010, 15:50:49
Shefe?

http://i432.photobucket.com/albums/qq46/Sinisha/DSC09322.jpg

I dalje ništa! Iako me jako muči jedna ideja. Da bi to mogao biti švicarski karoserist Frech & Hoch, koji danas radi kamionske prikolice. Ali nigdje traga... nisam zaboravio, tražim dalje.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Stari "pacijent" ovog foruma, ali puuuuuno sjevernije nego smo ga navikli gledati:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

arsenal

Zanimljiv ulov! Bravo, shefe....

shef

Shefe?

Trebalo mi je jako puno vremena da dođem do toga o čemu se ovdje radi. Slao slike nekim ljudima koji su pravi znalci na stranim forumima, no nije bilo nikakvih rezultata. Sve dok me jedan talijanski forumaš nije uputio na pravi put. Poslije je trebalo samo pronaći.

Dakle, kao što sam pretpostavljao ovaj bus je definitivno rezan negdje po sredini i skraćivan. A stvar je Ajokki Ametisti, u verziji negdje iz sredine osamdesetih, jer je bilo nekoliko generacija.

Još mi ostaje misterija onog midibusa s DAF motorom od ATSK

(c)Teutonic

aaaaa

ja sam pretpostavljao da se ne radi o kompaktnom vozilu dakle vozilu jednog proizvodjača nego o nekoj "kombinaciji"...ovi farovi definitivno lice tj isti su kao kod gradskog neoplana iz sredine osamdesetih i pocetka devedesetih godina....

arsenal

Bravo shefe, ti si zaista nekrunisani car u kategoriji "najbolji poznavalac buseva"! Fantasticno!

miham

Shefe?

Scania ne znam tacno oznaku,240ks motor turbo linijski sestak,menjac 5+5 80 i neko godiste...zavrsila je kod mene pod noz.. :)))

miham

Citat: arsenal  u Svibanj 21, 2010, 18:42:11
Bravo shefe, ti si zaista nekrunisani car u kategoriji "najbolji poznavalac buseva"! Fantasticno!

nije kombinacija i nije prekrajan,vidio sam nedje slican bus na nekom sajtu..autobus se nalazi na sasiji a citava karoserija je od aluminijuma..ali citava..krov,kutije,kase,limovi,sve,sve,sve..kod mene je izrezan na placu..jedino su od njega ostai ovi roda retrovizori koje cu da ugradim na neoplana.. :))