Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

gorgoroth

MateV

Parićuje se za maškare  pivkan . Baš mi ga je drago vidit u akciji.

Kad će 599 van?

Zmajhir

gorgoroth

gorgoroth

lussin

203 poklonjen DVD-u Cres za vježbe
https://www.otoci.net/index.php/u-razno/18931-inscenirano-spasavanje-ozlijedenih-u-prometnoj-nesreci?fbclid=IwY2xjawIM1XZleHRuA2FlbQIxMQABHfU4kBpVE57GAWZ4uj8Am0UGSaJqz1rfWY0-WiaVh0HBj17u_HvbA8KOxw_aem_V5C2QnCYZll6QmtFfx2H8Q
Citat:Četrdesetak sudionika okupila je današnja vježba spašavanja u prometnoj nesreći, održana na predjelu Melin V u Cresu.

Sudjelovali su pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Cresa, Vrbovskog, Lukovdola, Lošinja, zatim lošinjski profesionalni vatrogasci te policija i hitna medicinska pomoć iz Cresa. Inscenirano je postupanje nakon sudara osobnog automobila i manjeg autobusa koji se prevrnuo, sa scenarijem u kojemu su ozlijeđene dvije osobe u automobilu, a više njih u autobusu. "Obuhvaćena je kompletna taktika postupanja vatrogasaca kod spašavanja unesrećenih osoba te suradnja vatrogasaca s ostalim službama", izvijestio je DVD Cres.

gorgoroth

lussin

kico101

Zanimljivo.
543 na 5ci za Set.A.K. Miosica i neki SG 312/322 na 1a dok je jos vozio na Trsat. S obzirom da je solo na 5, pomislio sam cak da bi mogao biti i SL222 na 1a, ali se ne sjecam da su ih stavljali u grad na prelazu 90tih na 00te.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

lussin

Ne znam jesu li riječki SL222 ikada imali maglenke, ali ako jesu, mislim da nisu bile ove veće

kico101

Mislim da si u pravu. Pregledao sam dosta fotografija i niti na jednoj nema SL222 sa maglenkama. Ne mogu reci da poneki nije imao kratko vrijeme, ali u biti ih nisu imali. Cak ni monotrali serije 611-615. Vidio sam ih samo na seriji 621-625.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Volim autobuse

595 va Lovrane po snegu i 650 s maskum od Ela

gorgoroth

gorgoroth