Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

shef

265 sa Michelin reklamom i iza još jedan sa Exportdrvo Solidarnost reklamom. Lokacija Titov Trg.
Izvor: croinfo.net

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

pokojni Boro Futarić (desno) zadnji radni dan prije penzije

605,  Trnovica  22.01.2002.

mivano

Slika osvanula danas na REF-u, Facebook:

MB Citaro

To je sa Katarine, prije 3-4 god sam bio tamo i mislim da su 2 harmonike tamo bile

kico101

530 i 369, ali o tome smo već više puta pisali. Ne znam koja bi druga "harmonika" bila.

NP-549

Upravo tako kako Kico101 kaže.

Osim te dvojice,  na Slunjskom poligonu je 449,  a u Delnicama u vojarni 492.

shef

Meni se čini da više nema ničega (Google Earth 2014.)

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Da, nema ih više.  Bio sam tamo pred par mjeseci kad smo mjerili za produženje linije 4A na Katarinu.  Rekao je portir da ih je Metis pred godinu dana ispilio.

Paško

Album na flickru člana fede75ts sa slikama iz 2005. godine - puno njih kojih više nema: 548, 549, 534, 470...

https://www.flickr.com/photos/fede75ts/albums/72157656205543651
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mivano

U desnom kutu slike. Pitaj boga koja Avtomontaža. Autor: Pero Lovrović

NP-549

Na ovoj pak ima sveg i svačeg   ;):

Velika hala remonta,  krajem 1983.

lussin

kico101

NP-549

Slika naravno nije iz Rijeke,  to je samo bila ješka.

Prvi MAN s lijeve strane ima malo čudne blatobrane, zato jer to nije SG220 već  MAN 890 iz Avtomontaže,  Sanos iza njega bi mogao proć kao Riječki, identični su bili  306-315  (zaobljeni krov, bijeli volan),  Mercedes O317 također može proć, dok onaj Sanos iza Trolej nikad nije imao.  Po prednjem prevjesu se vidi da je to kratki model,  S312, i Trolej nije imao sa niskim stolicama a da se vrata otvaraju na van. Silčni su bili 433-435 al su vrata bila "na unutra".  Također, kad se bolje zagledaš,  vidi se da je shema bojanja drugačija, da nema klasičnu crtu ko svi Sanosi