Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

kico101

Citat: Shole  u Siječanj 21, 2010, 19:25:21
Isti takav i 100% ex trolejev je u Mihotićima, i mislim da je bila i slika na forumu. Garažni broj 195.
Ča ni va Rukavcu? Tamo san ga ja videl, ako ga nisu premjestili poslije.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Isti takav i 100% ex trolejev je u Mihotićima, i mislim da je bila i slika na forumu. Garažni broj 195.

BTW, da li je taj IMV bio možda troosovinski?
IMV nije bio troosovinac. Takvih se sjecam ali bili su jako kratki. I to samo teretni. Ovaj je imao jako veliki medjoosovinski razmak. Usudio bi se napisati preko 5m.

kurijerist

Kolega Berlingo je u pravu i znam o kojem tipu IMV-a govori. Dvoosovinac, a iza zadnje osovine minimalni prepust. Nisam ih baš puno vidio. Negdje u Rijeci sam znao viđati takav, ali bez ikakvog natpisa firme. Sad, je li bio od neke firme ili ne, to ne znam. Mislim da je bio bijeli do donjeg ruba prozora, a ispod prozora nekakve nijanse crvene boje.
Čini mi se da je navedeni tamić vozio za Plosnu, a nakon njega je došao onaj kockasti tamić(krem/bijeli).

Berlingo

Na liniji za Plosnu je svoje prve km u prijevozu putnika odvezla pok. rijecka vozacica. Koliko se ja sjecam u gradu joj je neko rekao da dok je on tamo ona bus nece voziti. Cim se on maknuo ona je pocela voziti na 1A (tada Bivio) i mislim da je duzila 386. Taj bi bus trebao biti onaj sta je imao reklamu za neke bonbone. Glede IMV-a, sad sam jos vise uvjeren da je to bio GB 8.

Shole

Berlingo

Onda je to taj. Znam da je vozila "neke bonbone".

Shole

Žuta reklama sa plavim ili zelenkastim slovima, ako mislimo na istu.

Berlingo

Da. To je bio njezin bus. Mislim cak da se sjecam zelenih slova.

shef

Danas su na Kanalu Ri opet bili policijski psi na Katarini, a to znači i ova dvojica. Ako bude sreće i uhvatim reprizu, bit će pokoji screenshot:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Kao što obećah:

Obratite pažnju na drugi screenshot, vide se ostaci Sanosa S14
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Poprilično sam siguran da su to 530 i 369

mivano

kako su razvalili S14 :o ili je takav došao u vojsku ???
530 u dosta dobrom stanju

kico101

Kad malo pogledam ovog 530, ne izgleda mi kao da bi trebalo puno da ga se osposobi i stavi na cestu. Viđao sam i rastavljenijih buseva od njega, koji i danas voze ( 412,467 ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Jean

Citat: kico101  u Siječanj 21, 2010, 20:13:37
Ča ni va Rukavcu? Tamo san ga ja videl, ako ga nisu premjestili poslije.
Nije ni u Rukavcu, ni u Mihotićima, nego u Matuljima nasuprot ulaza u moju firmu (mislim na nadgrađe, podvozje je pitaj boga gdje). Cesta je za Mihotiće i Rukavac (skretanje kod gradilišta novog doma zdravlja), ali već nakon 200 metara sa lijeve strane se nalazi ovo (loše slike - slikane mobitelom!):

Do Mihotića i skretanja za Rukavac ima još dobar kilometar. Nalazi se u sklopu mesnice i pečenjare "Mirko", čiji je vlasnik stanoviti Afrić. Ja radim tamo već tri godine i svaki dan najmanje dvaput prođem pored tog kasuna. Svo to vrijeme je tamo, dakle, ako je i bio u Rukavcu to je bilo pred najmanje tri godine.

voznik

dečki, ima li ko slike od SANOSa S115 i S200 ?
Treba mi sve do detajla. Naš kolega "minimoto" bi napravio oba busa za igru VBUS.
Ako kaj imate, molim, da mi šaljete putem e-maila.

hvala puno.