Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

Shole

Ajde Ruske ne baljzgaj gluposti.  Ako nemaš neki pametni detalj onda bolje šuti, pa 458 nije uopće ni imao žutu crtu

Ruske

pardon sta neznam dobro buseve, evo nisam se odnosio na nijedan detalj, nego sam pokusao procitati broj iza koji je zamucen i prvo sta me asociralo na tu crnu mrlju je 458...bo

NP-549

Bari

Jel ovo ona predstava "Autotrolej i mi"?
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Da ima mala prednja vrata i da je mrvicu duzi bio bi kopija onog 273 iz Lovrana. Da, ja mislim da je to ta predstava. Neko ce me valjda ispraviti ako grjesim.

Berlingo

Legenda i dalje vozi. Vozaca nisam vidio i neznam da li je to odvozio Baco.

Uploaded with ImageShack.us

Ruske

citam malo starije postove ovog topica...
sjecam se serije 471-478, ali bi volio kad bi netko imao koji sliku od njih, vani, unutra, kako god...zelim ih opet vidjeti...sjecam se tad sam bio mali, a znao sam ih razlikovati od ostalih S200...i bili su mi fenomenalni, radi drugacijeg zvuka motora...
ima li tko kakve slike?

MAKI

je to je predstava "Autotrolej i mi" 531 je sudjelovo u toj predstavi
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

M.A.N. boy

GB 575 danas razvozi radnike sa polja kući, kao što se vidi još je u original trolejevim bojama ima čak i gb i natpis autotrolej rijeka, preko čega je naljepljena manja naljepnica vupik vukovar.kao sto vidite nebi mu škodilo malo remonta a što se ne vidi i jedno čišćenje iznutra.al šta je tu je.

probat ću ih ulovit i sa prednje strane njega i 574. (573 je rashdovan)

Berlingo

Ovo je vec nesto sta me i te kako dira. J...s ove nove Citare, ovo su bile pile. Svaka cast majstore!

M.A.N. boy

Znam sjećam se ja tih sanosa još iz rijeke, stvarno su išli i nisu bili natrpani plastikom. šteta ovdje propadaju polako naočigled al šta ćeš

zvone16

jesu to oni sanosi iz 1998 odnosno zadnji pa ih je sdp ili ko vec poklonio ako se nevaram
ZvoneXp

ikar

Citat: zvone16  u Listopad 11, 2010, 21:48:24
jesu to oni sanosi iz 1998 odnosno zadnji pa ih je sdp ili ko vec poklonio ako se nevaram

Sanosi iz 1998, volio bi se voziti u takvima :D

M.A.N. boy

To su sanosi iz 1990 g. zadnja generacija sanosa u troleju serija 572-575 ( 572 izgorio 1995 u kostreni) , ostala 3 komada je 2005  sdp donirao vukovarskom poduzeću Vupik da imaju s čim prevozit radnike na polje i natrag, jer ima se dotadašnji zglobni ikarus raspao. nedugo nakon dolaska gb 573 je rashodovan, a ostala su samo ova dva gb 574 i 575 gotovo u istom stanju kao kad su dosli iz troleja ( pod tim mislim na boju i gb i natpis ulaz,izlaz i autotrolej rijeka), a ne na trenutno stanje busa. eto toliko

Shole

530 i danas na 4A :).  Auti bili parkirani na Pulcu pa se šole išao okrenut u vojarnu. Bilo sad na dnevniku.