Slike iz Zagreba 2016.

Autor tamlover, Siječanj 04, 2016, 13:07:41

Tomek

Par današnjih
157 na 109

753 na 121

773 na 121

697 na 124

771 na 125

690 na 130

694 na 131

695 na 131

759 na 146

176 na 172

778 na 172

780 na 177

smogovci.bbb2

Danas na GLK
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Tomek

atr-zgb

Danas na 311 Gb.89!!

leonardo123

Odlične slike, baš unose različitost od krupnih slika, i pogotovo zato što nemamo puno slika s područja koja voze linije Velike Gorice!

Shole

Pa to pokušavam gurat otkad postoji forum,  al nikako ljudima utuvit u glave.  80%  ih uslika samo bus kojeg ionako već imamo 50 puta slikanog. Daj to malo uklopi u nekakvu okolinu

sniff

Teško je to na parkinzima i na cestama.Svugdje su vozila u pokretu,a baš i ne postoji previše pejzaža nekih....Jedino ovako,u prirodi van grada kada bus stoji,inače neće ići.... :) :)

Shole

Nema nikakve veze dal je u pokretu ili je parkiran. Bitno je tko slika, odnosno kako slika.

sniff

Bitno je kako se slika,a glavni uvjet je da stane cijeli u kadar...Npr. u Zagrebu se možda bolje ulovi bus kraj neke ljepše zgrade ili parka, podsljemenskoj zoni i ost.prirodi..... ???

MAN truck bus

Evo slika od svugdje to sam pregledao galeriju da vidim koje su mi stopljene sa prirodom nadam se da valjaju i zadnje dvije su isti autobusi samo drugo vrijeme slikanja ;). byeg bus123
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Shole

Prvu je malo upropastilo svjetlo,  tu nisi ti kriv, ni nemožeš drugačije slikat iz hlada prema suncu.  Uvijek se nastoji obratno.

Druga - OK

Treća - malo je predaleko

Četvra - Odlična !

I sad bi jedan iskusni forumaš kad stavlja slike na forum trebao sam sebe cenzurirat i odlučit:  ma stavit ću samo drugu i četvrtu,  ove ostale mi nisu baš nešto-

sniff

A još iskusniji forumaš će napraviti:samo sve nabacaj  rofl

Portos

Citat: MAN truck bus  u Lipanj 30, 2016, 07:42:52
Evo slika od svugdje to sam pregledao galeriju da vidim koje su mi stopljene sa prirodom nadam se da valjaju i zadnje dvije su isti autobusi samo drugo vrijeme slikanja ;). byeg bus123
Još da si ih cropao kad već ne znaš kadrirati...

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Man31

G.br 464 linija 276/216
Kod zadnjih vrata,poklopac iznad vrata gdje je crvena plastika koja blicka kada se vrata zatvaraju...vide se kablovi i puno toga...jutros u 6h.
BEZ MUKE NEMA NAUKE ©®

MAN truck bus

Slike iz Dugava nadam se da će valjati.
157 na 109
631 na izvarednoj vožnji
159 na 109
549 na 220 (bez displeja)
163 na 109
byeg bus 123
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"