Slike iz Zagreba 2016.

Autor tamlover, Siječanj 04, 2016, 13:07:41

citaro

Svaka ti je slikana 'u sunce' i mutna. Prva bi recimo bila cisto ok da nije mutna. Ajde probaj za pocetak fotkati kad ti je bus osvjetljen s prave strane i pripazi da ti bus ne bude mutan.

MAN truck bus

Citat: citaro  u Srpanj 01, 2016, 10:24:16
Svaka ti je slikana 'u sunce' i mutna. Prva bi recimo bila cisto ok da nije mutna. Ajde probaj za pocetak fotkati kad ti je bus osvjetljen s prave strane i pripazi da ti bus ne bude mutan.
A ne znam kaj je sa fotićem kad slikam i gledam na mob su odlične a kameru svaki put prebrišem , slikam sa iPhoneom 5c 8 megapikselna kamera. byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tramvajac 92

303 i 759 u Prečkom.

citaro

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 01, 2016, 10:27:05
A ne znam kaj je sa fotićem kad slikam i gledam na mob su odlične a kameru svaki put prebrišem , slikam sa iPhoneom 5c 8 megapikselna kamera. byeg

Da ti mozda ne fokusira krivo? Medjutim, ja u zadnje vrijeme fotkam samo mobitelom (iPhone 4S) jer mi fotke bolje ispadaju nego foticem, a i s fokusom rijetko kad imam problema... Jeli moguce da 5c ima losiju kameru?

Shole

Dreamwalker

Zaštitno stakalce na kameri mu je oštećeno i slike ispadaju mutne. Isti problem imam i ja.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

MAN truck bus

Citat: Dreamwalker  u Srpanj 01, 2016, 13:01:36
Zaštitno stakalce na kameri mu je oštećeno i slike ispadaju mutne. Isti problem imam i ja.
Nije mi oštečeno jer sam prije 2 dana mjenjao kompletnu kameru od unutrašnjosti do stakla. @Citaro možeš mi preko PPa objasnit malo i slikanju jer mi neide slikam ravno vodoravno neide evo jedna slika sa poda ;)
"kartu imamo?"

Tomek

224 na 281

434 na 225

Iveco puta 2

89 u gradskoj gužvi na 310

lussin

Što mu je ovaj kec na nosu?

Tomek

To je još iz vremena dok su 88 i 89 bili u GPP Osijek, tada su dobili 1 i 2 brojeve, a nitko to nije skinuo.

leonardo123

Kakva je to ručka naprijed na 89?

atr-zgb

Gb 850 na 303, jutarnja!! 👌

MAN truck bus

"kartu imamo?"

Dreamwalker

Gbr 619 na prijevozu studenata jutros na autobusnom kolodvoru Zagreb
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421