Slike iz Zagreba 2016.

Autor tamlover, Siječanj 04, 2016, 13:07:41

Portos

Zaprešić. Putokaz za privremeno stajalište.

Privremeno stajalište

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Stiže bus

Na novom početnom stajalištu

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

smogovci.bbb2

Danas, g. br. 322 na Savskom mostu i Odranskom Obrežu
Izvor: www.zagreb.hr
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Danas na Glavnom Kolodvoru

552 na 234

159 na 109

5016 na Glavnom Kolodvoru

548 na 281

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

295 iz Iveco servisa

To je to nadam se da je dobro pošto je iz vožnje! byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

sniff

Ne trebaš više ispitivati je li dobro,bus je u sredini,nema puno asfalta ili trave,nije mutno i nije samo njuška busa. Jedino malo neba odrezati,makar je ok!

MAN truck bus

742 na 109

543 na 220

To je to za danas! byeg

man323

Nisam fotograf i nisam slikao baš dosta slika autobusa, ali su mi kroz sve vaše rasprave ušle lekcije oko fotografiranja u glavu.
Na prvoj slici odreži lijevi i desni kraj, tj. cropaj ju ali na način da ne bude pikselasta. Druga ti je slika odlična.
Još jedna točka:
Ne moraš na kraju posta naglašavati "da je to sve za danas" ili nešto slično tomu.

tramvajac 92

690 i 700 na 118, kod Tomislavove.

atr-zgb

GB 69 plovi na gorickim linijama 😀

tramvajac 92

Drago mi je da imamo malo slika i iz Turopolja, al vratimo se u Zagreb.  ;)

461 na 107
743 na 114
746 na 115
751 na 116 kojem niti jedan display nije radio, table također nije bilo.

Shole

Citat: atr-zgb  u Rujan 08, 2016, 08:02:14
GB 69 plovi na gorickim linijama 😀

Konačno pravi bus za Turopoljski kraj.  Baš me zanima kakve prmjedbe će imat vozači na njega, jer ipak, ruku na srce, NL je kud i kamo ergonomičniji od ovog busa.

atr-zgb

sniff

Treba izbjegavati linije sa Shitelisima. Vozio sam se za Voltino sa 684, a 686 je snimljen kod Remize.