Setra

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:32:40

jesrib

EVO BUS OBJAVIJO PREZENTACIJU COMFORT CLASS 500!!!

WEB www.evobus.com
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

jesrib

turci vec imaju slike, mozete pogledati na www.magazinulasim.com jako dobar forum-sajt. ako iko ima doar vozni park, to su sigurno turci. fasciniran sam nad slikama raznih buseva!!!
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

hochdecker

Konkretno misliš na ovu zadnju sliku tj. post.  ;)
http://www.magazinulasim.com/showthread.php?tid=1358&page=6

Natjera te ova slika da se zamisliš.. Odlično izgleda :o :o :o

actros

izdaleka uobičajna setrica:

...kojoj možeš otvoriti prozor:

Shole

Talijan sigurno

lerotai

evo i slike oficielne slike proizvodaca:

http://media.daimler.com/dcmedia/0-921-658961-49-1509479-1-0-1-1509485-0-1-12637-0-0-3842-0-0-0-0-0.html?TS=1342038932820

meni se do sada bas i nesvida. bumo vidili kako izgleda uzivo :)
no sikiriki

Tomek

Dugo se govorilo da će prvo biti izbačen GT-HD model, a kad ono ipak prvi izlazi HD. Po meni ovo je strašno da se zove Setra, Tako je nekako sva izlomljena, baš ništa od one poznate elegancije..

hochdecker

Meni je OK ova "geteuša" (ma što god pisalo na vratima :)). Brzo će ona u nekakav redizajn pa će bit još ljepša. Sjetimo se samo onih minimalnih promjena na top class iz 2008. godine ili pak onih iz 2002. godine na serijii 300 (GT-HD i UL) u prednjim maskama i koliko su atraktivnije zbog njih... :D

Paško

Kako je sad ComfortClass oznake HD?! A ni meni se baš, moram priznat, ne sviđa. Od naprijed je OK (ali to nije dovoljno), ali ovaj zadnji kraj i rešetke motora su stvarno loše, ne pristaju nikako.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

5AR

Kao da je još maskirana za paparazze.  :-\
Bit će nam čudna dok malo ne sjedne u oko a i boja čini svoje, baš je ova neka socijalna.

Starliner *****

zadnji kraj  >rigoleto<

STEFI- GRAF

Da je nisu dizajnirali slučajno kinezi malo mi baca na king longa i higera >rigoleto<

lerotai

no sikiriki

Starliner *****

ima dosta detalja(volan,otvori motora...) sličnih novom travegu s euro 6 motorom