Setra

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:32:40

busfan

Citat: lav  u Kolovoz 03, 2008, 17:14:13
Citat: setrass  u Kolovoz 03, 2008, 16:50:29
Pa nebih bas rekao da ova Setra od 10 god i 88000 eura nije skupa,  :-\  a sad pitanje za sve dali je ovo realna cijena i ako nije koja je to realna cijena po vama ???

Realno nebi dao višeo od 60.000 eura

315HDH 94-95 godiste dodje 55-60000, a 98 tesko ispod 80000eur

lav

Citat: lav  u Lipanj 06, 2008, 21:26:52
Ova je baš dobro očuvana.Dali neko može da prepostavi koje je godište?

Ljudi pogledajte na kakvu sam mašinu naletio nevjerovatno kaka dobro očuvana a i kolor šema joj stoji odlično uljepšala mi je dan ova je ex-Nessbaum :D

evobus

Za ovu Damjanovićevu Setru smatram da je cijena čak ispod prosijeka za tu godinu a HDH-a je, iako ima sitnica koje bi barem ja odmah dao na čišćenje ili popravak. Također smatram da tko god kod njega kupi autobus neće pogriješiti, imao sam priliku upoznati ga i čovjek je stvarno jako pošten i drži do dobrog glasa. Dosta autobusa je prodao u RH i BiH zadnjih četiri pet godina i ljudi ga hvale.

lav

Citat: evobus  u Kolovoz 07, 2008, 02:03:31
iako ima sitnica koje bi barem ja odmah dao na čišćenje ili popravak.

Šta bi trbalo popraviti i dati na čišćenje ???

evobus

Pa ja što bi prvo uradio obojio bi je cijelu ipak je stara deset godina, a unutra bi se dalo uraditi jedno temeljito kemijsko čišćenje. To sam mislio po sebi ne mislim da busu nešto fali, a vidi se na slikama unutra oko WC da je malo "masno" ;)

arsenal

Mnogi CG turisticki prevoznici koriste ovakve setre serije 300. Vrlo cijenjeni busevi!+

stipe15

Samo da kažem jednu zanimljivost koja se meni događa a mislim i vama.Kada pomislite na Setru 415 gt-hd odmah je zamislite u bojama autotransa rijeke.A kada pokušate zamisliti 415 HD u bojama autotransa nekako vam je čudno jer ste navikli da su 415 HD u bojama Samoborčeka.... ;D

Alex

sanos

pozdrav svima, Znate l isto  znaci  ono SETRA ? i dali znate sto znaci  ono SANOS?
Mozda je neko vec napiso na forumu al  evo  i ja da objasnim to,
SETRA   je skracenica od reci na njemackom SELBSTRAGENDE, u prevodu  je  samonoseca
SANOS je skracenica od reci samonoseca.
setra je prvi autobus na svjetu koj nije imo sasijui u to vreme je  bilo senzacija, bio  je i prvi autobus   sto vozac sedi nize od putnika. Neke paralele  izmedzu setre i sanosa, ne vidim zato sto  je sanos bio neka licenca  merdedesa i kod sanosa  su izlazili i original mercedesovi  busevi.Ranije  se moglo kod setre sa se  vidi sve i svasta od  motora : man-skanija .daf, al sada  je setra pod rezije mercedesa i  ima ih samo sa mercedesovom tehnikom.
Ore neki dan sam procito da   neko ovde  misli da  je setra  pravljena i u Skopje, znam da nije to tacno,Sanos je radio iskljucivo samo sanose i originalne mercedese, u zadnjim 20 godina  i MANove. Danas sanos radi  kao privatna firma i  ubacuje DAFoveagregate i  osovine

kekobus

Setra S 415 NF– Bus of the year 2009

Iako će proglašenje pobjednika prestižne nagrade i titule Bus of the year  za 2009. tek uslijediti u utorak, 23. rujna u Hanoveru, procurila je vijest o dobitniku ovogodišnje nagrade. Među prvima objav-ljujemo vijest da je nagradu za Autobus godine 2009 dobio niskopodni gradski autobus Setra S 415 NF.
Veliko je to priznanje za Setra autobuse, kao brand Daimle-ra AG. Mnogo pozitivnih ocjena sudaca, renomiranih europskih kolega novinara iz 19 redakcija, dobila je niskopodna Setra na testiranjima pod nazivom Bus Euro Test 2008, održanima ove godine u Berlinu. Suci su vozilo ocijenili najboljim za svakodnevnu uporabu, baš kao i vozački i putnički prostor, novi dizajn te ekonomičnost. Glasnogovornik i izvršni direktor Setre Werner Staib ponosan je na dobivanje prestižne nagrade, te je naglasio da to dokazuje Setrinu prisutnost u vrhu segmenta udob-nosti gradskih i prigradskih autobusa, a oni turistički nikad nisu ni bili u pitanju. Niskopodni autobusi MultiClass 400 serije imali su svjetsku premijeru na IAA 2006. Dosad je prodano više od 570 vozila nove gene-racije Setra niskopodnih autobusa. Čestitke proizvođaču i glavnom zas-tupniku EvoBusa u Hrvatskoj – tvrtki MB – Zagreb.

Shole

Ček ček ček malo.
Gore prva slika je katna 431 DT sa švapski tablicama.   Se meni čini ili je ona srebra APP Požega niža !?!? Nekako mi se čini da vozač sjedi niže, il je to do kuta snimanja ?

5AR

Citat: Shole  u Rujan 11, 2008, 13:38:53
Ček ček ček malo.
Gore prva slika je katna 431 DT sa švapski tablicama.   Se meni čini ili je ona srebra APP Požega niža !?!? Nekako mi se čini da vozač sjedi niže, il je to do kuta snimanja ?
Mislim da je u kutu snimanja jer je snimano jako nisko a možda je malo i vozač viši pa onda izgleda različito.

lav

Za koliko para se na zapadu može naći ovakva setra :?:  :wink:

hochdecker

CroHerc