Setra

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:32:40

Shole

Koliko sam do sad uspio primjetit, sve imaju alu-felge sa krunom. Nisam još naletio na 500-ticu sa ratkapama.  S moje strane pohvalno

hochdecker

Reisen Radeln, smeđa 515HD?? Slika 008,012 na istim ovim linkovima od Bertie W. Ali ove ratkape se montiraju na ove alu-felge... Na toj smeđoj setri čak i stoje nekako, ali ona prva koja je izašla slika od 515HD crvene boje je izgledala katastrofalno s tim ratkapama ;)

Shole

Da, vidi stvarno, nisam uopće išao za tim detaljem.  Ove koje idu preko su mi još gore od klasičnih ratkapa. Čak je i zadnja bespotrebno napuhnuta, valjda da budu jednake prednja i zadnja.

Baš me interesira kad će se pojavit neki "originalni" kinez koji će kopirat ovu lajsnu i zadnje bočno staklo

hochdecker

Ja ne znam za vas ostale kolege, ali meni na ovim setrama zadnji kraj izgleda kompaktnije i ljepše nego prednji dio. ??? Zasad samo o dizajnu i možemo pričat, ostalo ćemo saznat kasnije... Ovo sprijeda je previše razbacano što nikad nije bila Setrina karakteristika. I još nešto, a pretpostavljam da je to večina kolega primjetila, sam dojam koji ovaj bus ostavlja previše ovisi o samoj boji i stilu oslikavanja  :( Ovaj marti CH izgleda izgleda kao teška sirotinja, dok im ostale S400 izgledaju perfektno, a recimo ova Reisen Radeln koja je oslikana pretežno u jednom tonu boje izgleda perfektno... Barem je to moje mišljenje...

miky

S515HD od Marti-a bila u Dubrovniku...

ROAD

Vidio sam i ja ovog ljeta u Neumu, onu crvenu standardnu 515, vjerovatno otišla za Dubrovnik, ali je nisam uspio slikat.
NEOPLAN VIP CLASS

miky

Točno, kad sam skretao za Pelješac ona je dolazila iz pravca Neuma, slikavanje bilo nemoguće...

bre

danas oko 11.30 kod motela Lagus u Varaždin Bregu   8-8

slikano mobačom u vožnji

tomekk

Evo i od mene par

Hvala gospodinu koji je poslao fotke
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Osoblje

Pratimo i dalje kretanje ove ljepotice.Ovih dana je na probi u Samoboru.Danas je bila u Autoturistu i vozila vojsku.Vozači su jako zadovoljni i rado bi vidjeli koju u svom voznom parku  :)