Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

smogovci.bbb2

552 naprijed ima g.br. na sredini, font APP (obrisati post ako je ovo već bilo)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Dobio info da je brojka u Resniku narasla na preko 40.  :-\

Strasno...
@ Autobusi Hrvatska @

Mercedes bus

Danas viđen 770 kako je odlazio sa Resnika

STIB

401 nema garažni broj na prednjoj strani. Znači li to da je imao "bliski susret", pa prelakiran?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Melisa Kodžoman

Citat: STIB  u Siječanj 10, 2022, 18:29:15
401 nema garažni broj na prednjoj strani. Znači li to da je imao "bliski susret", pa prelakiran?
Mislim da je netko bio napisao u drugoj temi da se potrgala maska prilikom šlepanja.

Mercedes bus

Gbr 190 (slika je nabrzaka slikana)
Danas viđen kako skreće na Prečko, pa me zanima šta i zašto tamo ide.

tramvajac 92

Nismo na brdu, skreće u Prečko  ;D

Nakon što se odradi servis u ARZu, autobus ide na probnu vožnju. Ne znam imaju li zadano kuda trebaju ići, ali mora se testirat da se vidi jel sve ok odrađeno.

MAN truck bus

Što se tiče brojke u Resniku, vrlo lako moguće s obzirom da su napokon počeli ih redovno slati zbog grijanja u servis, no zbog toga trpi izlaz autobusa.

Probna vožnja se određuje temeljem onog što se na autobusu popravljalo da se isproba hoće li se ponavljati prijavljeni kvar ili je uspješno otklonjen.

@Mercedes bus

Jesi li siguran da je bio baš 770? On duži period stoji u Resniku zagrađen raznim busevima, možda si vidio 778 njega sam nedavno vidio na putu za Resnik.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Mercedes bus

Vozio ga je civil, vjerojatno je bio na probi kava

tramvajac 92

Da, obično voze u civilu kad treba vozit na servis ili na probu. Uniforma je za javni promet  ;D

ChRiStIaN

Administratori i moderatori, može netko napraviti ažuriranje popisa aktivnog voznog parka od člana MTB?
@ Autobusi Hrvatska @

Portos

Citat: ChRiStIaN  u Siječanj 23, 2022, 15:57:37
Administratori i moderatori, može netko napraviti ažuriranje popisa aktivnog voznog parka od člana MTB?
Neka nam dostavi aktualne podatke pa ćemo ažurirati popis

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

jakov5

Scena na L121, prošli tjedan.
Dvoje ljudi iza sjedi, između trećih i četvrtih vrata. Prilazimo stajalištu Bolnica Vrapče, nitko ne stišće stop - nitko ne ustaje.
Prolazimo stanicu i slijedi klasik, dečki su pokušali sa svim starozagrebačkim pozdravima vozača poput "ALOOO VRATAAAA" i "NISTE MI STALI" kao i "STISNULI SMO".
Nezadovoljni činjenicom da nisu mogli izići na stanici odvrnuli su ventil kod semafora. Sve bi bilo u redu da uz to nisu odlučili i autobus maznut šakom iz protesta glavauzid.
Kad sam im rekao da pričekaju da malo porazgovaramo s momcima u plavom samo su odšetali u obližnji kafić.
Koliko sam poslije vidio policajci se nisu pretjerano zamarali dečkima u kafiću nego su otišli svojim poslom. good_boy

Buseva ionako nema, ali sad je bar još jedan manje.
I onda će se ljudi pitati a gdje je bus i zašto nije došao po rasporedu.  thumbs
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Mercedes bus

Da, to je nažalost tako, ljudi krive ZET za puno toga ne razmišljajući je su li i oni upleteni u to.
Nažalost u Hrvatskoj je to normalno posebno navečer kad ima i pijanih budala
kada naravno policija ne želi ništa napraviti!!!  th-down