Prigradski prijevoz – fotografije

Autor tamlover, Kolovoz 08, 2008, 14:05:35

zlepur1

Jel ovo on parkiran na ulaznoj traki za kaufland? Prekršaj za milijun kuna, naravno ako nije u kvaru.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

#196
Nije u kvaru sigurno nego je to novo okupljalište vozača ATPa. Tamo je odlična kafica i kolačići pa s vremenom skoknu tamo, a za parkiranje se nekako snađu kao što vidiš i na slici jer ne mogu svi stati. Svatko mora doći sa svojim autobusom. Sramota bi bila da netko dođe s kolegom. Sada jeli on napravio prekršaj to njemu ništa ne znači jer svaki dan ih naprave brdo.  ::|
Dani ponosa i slave!
    

peron24

E ovako ćemo: molim neka moderatori maknu ovu zadnju sliku Graf &Stifta a ja ću je poslije "cropati" do maximuma pa neće niko moći prepoznati lokaciju. Postoje kod nas ovi prometni i komunalni redari koji su prilično nekorektni i negostoljubivi prema gostima i strancima,a domaćim tablicama toleriraju razno razne prekršaje i anarhiju. Na kolodvoru na pomoćnim peronima se parkiraju privatna vozila kako im se prohtije a kad strani bus dodje na krcati kolodvor i iskrcava putnike pokraj perona jer su svi zauzeti onda se na njih galami i to na hrvatskom jeziku .Mogu misliti kako je ljudima iz Europe tada neugodno kada im se priredi takva situacija. Ne bih volio da ove gulikože nekome naprave neugodnost zbog našeg foruma.

TAM

#198
Zašto da se briše slika?  ???
Nisi napravio ništa kaznenoga nego vozač koji je tu parkirao autobus i da si pametan tu bi sliku posalo na sibenik.in, Slobodna Dalmacija ili 24sata pa neka svi vide kakvi su vozači ATPa Šibenik.
Njih treba kritizirati do nemilosti sami su si krivi, bilo bi vrijeme da se nešto poduzme oko ovoga jer je nama jutros kreten sa autobusom prošao kroz crveno kod Dalmarea.
Ti samo nastavi ovako slikavati kao što si dosada thumbs
Dani ponosa i slave!
    

Shole

Ti ako imaš (a očito imaš) nešto protiv  ATP.a onda to rješavaj na drugom mjestu,  a ne ovdje na forumu drugima davat upute gdje i kako će nekoga prijaviti.

zlepur1

Tako je sva trojica ste u pravu.TAM dobro ti šole govori a mislim da sam i ja reka par puta.Lipo postoji nadležna inspekcija pa sve prijavite njima i svar sređena.
  Kolega Peron 24 : Malo je problematično to parkiranje na trećoj traci zar ne, ali nadajmo se da ovo čita i neko od njih i da to više neće ponoviti,
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

peron24

Graf&Stift ŠI-583-BN okreće se na Šubićevcu (radnička linija za Solaris)

Eurobus ŠI-323-CG povremeno vozi i na školskim linijama

Avtomontaža ŠI-792-DN iz 1989 na predalekoj liniji za Rogoznicu :o

Teutonic

#202
Ovaj je u 18:00 vozio Šibenik-Srima-Vodice-Tribunj-Murter,snimljeno u Vodicama


Volvo na liniji u 17:40 za Solaris-Zablaće
[/url]

sibencan

Šibenik - Drniš - Oklaj - Knin

1997 - 2017

Teutonic

#204
ŠIBENIK-Srima-Vodice-Tribunj-SOVLJE (ŠI-338 BE) u 15:30:


MURTER-Tribunj-Vodice-ŠIBENIK u 15:00

Teutonic

#205
ŠI-792 DN


ŠI-685 FC (18:30 Šibenik-Tribunj)

Teutonic

ŠI-582 BN (15:10 Zablaće)

ŠI-594 FE (15:30 Piramatovci)

ŠI-146 CP (15:10 Boraja)


Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk


zlepur1

#207
Ovaj 792dn jedva ide , a dimi vanka i unutra.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Paško

Smanji doživljaj sa izoštravanjem!
Na prvoj slici je bus preeviše daleko, pa jedva se vidi, a i ono malo što se vidi smeta prometni znak.
BTW, probaj zarotirati mobitel i napravit koju horizontalnu sliku, a ne samo vertikalne.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

peron24

#209
Evo malo povijesnih legendi. Nekada su pripadali firmi INA OKI iz Zagreba, zatim dugi niz godina su brižno odžavani u Krka prometu a stare dane provode u ATP Šibenik u ne baš sjajnim uvjetima rada.
Ovaj legendarni model je proizveden krajem 80-tih, a nekoliko takvih tada je kupio i ATP Šibenik koji su već nakon 7-8 godina bili u potrošenijem stanju nego što je ovaj autobus sa slike danas. Njegov blizanac je nedavno imao sudar i to je nažalost kraj njegove duge karijere.

TAM 260 A 116 M Autokaroserija



TAM 260 A 116 P Avtomontaža, još uvijek straga ima pločicu sa natpisom OKI

Ovo je moderniji model kakav se za vrijeme rata proizvodio u Sloveniji. ATP je od 1993 do 2011 imao gradsku verziju, a od 2013 od Krka prometa je nabavio ovu sa prigradskim sjedalima. Slovenski model ima raspored vrata Š2+0+Š2 za razliku od novosadskog koji je imao samo jednokrilna vrata

Što je rijetkost, i krov mu je prebojan u narančasto!