Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

filip123

205 se popodne vraćao iz smjera Ivera prema gradu s natpisom GARAŽA i servisnim kombijem ispred njega, pa pretpostavljam da je nešto crklo u njemu
589 oko 9 navečer isto iz smjera Ivera prema gradu samo s natpisom AUTOBUS U KVARU
Oba su prije toga vozili 269

filip123

391 stoji u Sesvetama ugašen sa otvorenom haubom, vjerojatno pregrijavanje

akzg22

Mercedes-Benz Citaro G (g. b. 230), slikan 28.6. blizu dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Mercedes bus

101 na 330 u kvaru, zamjena gbr 26
Kažu da se pregrijao motor

sofer29

Kaj to nekaj novo da se manovi sad servisiraju na radnickoj u Auto Hrvatska(ford kamioni)??? umnik2

MAN truck bus

Tamo je također Auto Hrvatska (uvoznik za MAN, Ford...), kao i u Leskovcu. U Leskovcu je gužva, pa vjerojatno jedan dio odrađuju na Radničkoj.
Kad su stigli solo Lion's Cityi 2009. tamo su bili prvotno smješteni.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

jakov5

324 jutros u kvaru na Voltinom.
Nije li on nedavno iz ARZa došao?
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

MAN truck bus

238 danas oko 8:20 viđen kako ide u MAN Importer, hoće li mu srediti klimu ili displej, vidjet ćemo.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

ChRiStIaN

I desni retrovizor mu je potrgan. Mislim da bude svo troje na repertoaru.
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

780 crko na 109 kod Ozaljske. Odslepan u Resnik
@ Autobusi Hrvatska @

Tomek

Danas D5 vukao neki školski 6x Classic po Ljubljanskoj prema Podsusedu.

NP-549

ZET-u bi bilo najpametnije da sve škole prepusti privatnicima i buseve zamijeni za tih tridesetak gradskih

conecto

Ti busevi nemaju previše km. Često su stajali za vrijeme praznika pa ih je i to možda dosta unazadilo ili mnogo rada motora u mjestu. I naravno, loše su odražavani, ali to vrijedi za sve ZET-ove autobuse pa ispada da Classic možda i nije tako robustan kako se uvijek smatralo jer moderni City se pokazuje boljim.
ZET će teško napustiti škole iz političkih razloga jer vjerojatno bi u gradu nastala totalna pobuna roditelja. A valjda je došlo vrijeme za nabavke novih školskih autobusa dok se premalo nabavlja i za redovne linije. Ne znam da li još vrijedi onaj pravilnik koji regulira starost autobusa u školskom prijevozu (očito ne).
Troši se i vozače (kojih nema) na smjene od par desetaka km, sve u svemu škole su ZET žešća pušiona
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

smogovci.bbb2

Mislim da se vozači tih autobusa ne bi složili sa tobom. Džabalebarenje za vrijeme radnog vremena, pa tko to može platit pivkan
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Akropola

Jučer malo poslije 22h servis je na gbr.780 odlučio pozvati dizalizu jer bus ima problem s električnim instalacijama i nije mogao upaliti.
Stajao je na stanici Selska- Ozaljska smjer Dugave [ 109 ]