Tipovi autobusa na linijama 2019. (Neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor MAN truck bus, Siječanj 02, 2019, 11:52:43

MAN truck bus

Danas 401 na 216-2.
1. fotografija > dolazi iz Ivanje Reke uz malo krupnog plana
2. fotografija > penje se prema stajalištu Resnik I. - crkva
3. fotografija > prolazi Resnik I. crkva te se upućuje prema Kvaternikovom trgu

byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

driverzg27

Citat: MAN truck bus  u Veljača 27, 2019, 17:42:39
Danas 401 na 216-2.
1. fotografija > dolazi iz Ivanje Reke uz malo krupnog plana
2. fotografija > penje se prema stajalištu Resnik I. - crkva
3. fotografija > prolazi Resnik I. crkva te se upućuje prema Kvaternikovom trgu

byeg

mozda ne znam puno ili nesto ali kaj mu je ova rotirka narandjasta gore na krovu?
Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš. Nikad ne obeshrabruj nekoga tko kontinuirano napreduje, bez obzira kako sporo.

EUROBUSZG

jakov5

Citat: 545  u Veljača 27, 2019, 13:06:11
@conecto

Dovoljno ih je maknuti na linije za sela.
Ništa drugo.

Što dalje od Botinca. Neka voze na 124,127,128, 160,161,162

Neka tamo čuvaju kristalno čisti zrak.

Ovaj u Novom Zagrebu je ionako zagađen.

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk
Ovo je vrlo argumentiran post!
Ovo kao da je tema želje i pozdravi. Voze citelisi i 124 kad bude viška solaša (danas je bio zglobni), 127 voze redovito, danas je čak mislim i na dvokratnom vozio, dakle 3 komada. I na 128 je bio 696.
I meni na 118 vozi šest plinaša i nisu mi simpatični, ali kapacitetom i potrebama linije odgovara.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Ivan

Citat: 545  u Veljača 27, 2019, 12:30:40
Dajte molim vas maknite te odvratne plinske kante sa 110 na druge linije.

Imam OKP od njih.
Tko prizna pola mu se prašta. Samo za to postoje drugačija i privatnija mjesta za rješenja, a ne da se ovim bavimo na par stranica foruma svima poznatih argumenata protiv nerazriješenih emocija.

I ja sam imao katkad simpatija i antipatija na svojim linijama, ali nije mi padalo na pamet razglabati treba li ih ili ne slati ako postoji adekvatan razlog da se šalju (ili bih čak za neke autobuse koji mi se osobno sviđaju rekao da ne trebaju voziti tu ako ima adekvatnijih).

Usput, nije mi jasno otkad 160 161 162 ne voze kroz Novi Zagreb i Botinec. Bizarno.
I inače tamo plinski imaju problem s autonomijom na cijeloj smjeni, pa jer ne voze takve linije i nabijaju nešto manje kilometre (kao što bi imala i većina CNG modela drugih proizvođača, što ne znači da nisu opterećeni na drugi način među kraćim stanicama).
No bez brige, na 118, 126, 127 itd ima sasvim dovoljno posla.

545

Citat: Ivan  u Veljača 27, 2019, 22:06:11
Tko prizna pola mu se prašta. Samo za to postoje drugačija i privatnija mjesta za rješenja, a ne da se ovim bavimo na par stranica foruma svima poznatih argumenata protiv nerazriješenih emocija.

I ja sam imao katkad simpatija i antipatija na svojim linijama, ali nije mi padalo na pamet razglabati treba li ih ili ne slati ako postoji adekvatan razlog da se šalju (ili bih čak za neke autobuse koji mi se osobno sviđaju rekao da ne trebaju voziti tu ako ima adekvatnijih).

Usput, nije mi jasno otkad 160 161 162 ne voze kroz Novi Zagreb i Botinec. Bizarno.
I inače tamo plinski imaju problem s autonomijom na cijeloj smjeni, pa jer ne voze takve linije i nabijaju nešto manje kilometre (kao što bi imala i većina CNG modela drugih proizvođača, što ne znači da nisu opterećeni na drugi način među kraćim stanicama).
No bez brige, na 118, 126, 127 itd ima sasvim dovoljno posla.
@Ivan

Čitaj post sa razumijevanjem.
Ili ti je i to problem?

Paško

Ivan i ja smo pročitali isto pa onda ili obojica nemamo razumijevanja, ili ga ti nemaš. Čak i ja koji uopće ne živim u Zagrebu postao sam svjestan nekih tvojih preferencija jer stalno s njima zatrpavaš forum i puna mi je kapa ovakvih retardiranih rasprava na Zagrebu koje se svode na to tko će idući imat priliku suptilno nekoga uvrijedit. Dosadni ste bogu i narodu.

I još jedna stvar. PRESTANI CITIRAT ZADNJI POST! Kad već koristiš @-ove, kojeg vraga ti treba i citat? A citiranje zadnjeg posta ionako je zabranjeno.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

driverzg27

ja se vise necu upustat puno u rasprave a kamoli svadje...ali ovo je stvarno malo blesavo vise.... izmedju ostaloga imate privatne poruke pa se svadite dan i noc...ili se fino nadjete na pivi i kavi pa kazete jedan drugome u 4 oka.. Zagreb je grad koji moze puno uciniti po pitanju JGP ali nije uvijek sve izvedivo...glavni grad je ujedino i glavno teziste problematike prometa jer je polozaj kakav je... busevi se salju di se salju,budite sretni da imate s cim doc na posao...kad bi barem na jedan dan cijeli ZET stao ,da svi busevi stanu malo e onda bi vidjeli koliko znaci kad imas bus pa makar i staru kantu kaj jedva ide.. ja putujem u Zagreb,boravim nekad u Zagrebu po par dana, i tako mi je svejedno jel mi je na linijama MAN,Iveco ili nekaj drugo....dokle god vozi dobar je.. Moze se puno promjena napravit al nije uvijek tako lako... nemojte se svadjat bezveze tu,grad je velik imate prostora :)  lp
Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš. Nikad ne obeshrabruj nekoga tko kontinuirano napreduje, bez obzira kako sporo.

marin

Citat: 545  u Veljača 27, 2019, 22:26:24
@Ivan

Čitaj post sa razumijevanjem.
Ili ti je i to problem?

Stari moj jedino se tebe ne razumije trenutno na ovom forumu.
Btw Ivan, Citelisi bi izdržali na puno puno linija sa save jer ipak imaju dosta pauze, ali drugo je to kaj ih neće stavljat tamo.

545

@Ivan

Ja govorim, što drugi misle i meni kažu.
A to što su papci, pa ne žele reći ovako javno i ulizuju se tebi je njihov problem.

Stari moj, tvoje/vaše mišljenje o meni me ne zanima ni 0,1%.

421

Citat: driverzg27  u Veljača 28, 2019, 07:43:37
kad bi barem na jedan dan cijeli ZET stao ,da svi busevi stanu malo e onda bi vidjeli koliko znaci kad imas bus pa makar i staru kantu kaj jedva ide..
Upravo si zaradio big  ;D i big LIKE, te  pivkan Shevio!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sniff

Aha, trebamo još biti zadovoljni načinom kako ZET funkcionira, debilima u upravi odgovornima  za neodržavanje, nedolaske voznih redova, kakvom-takvom uslugom i djelatnicima i sl., a moglo bi bit mnogo bolje. Tako će valjda bit i na dan izbora, budi sretan što imaš, zaokruži isto, zna se... Otkako se zadnjih mjeseci aktiviralo par članova, ove ZET rasprave su postale totalno smeće, žali bože otvarati ijednu temu (i slike su se čak srozale).

545

Oduvijek je tako, bilo samo je sad izašlo na vidjelo.

sniff

Što je izašlo na vidjelo ? Mito i korupcija ili kvalitet podforuma ?

545

Citat: sniff  u Veljača 28, 2019, 15:35:00
Što je izašlo na vidjelo ? Mito i korupcija ili kvalitet podforuma ?
@sniff

Na ono što si mislio.