Slike autobusa 2019.

Autor Paško, Siječanj 12, 2019, 21:26:04

Paško

#255 je, naravno, na toj liniji bio kao zamjena, a nije mu radio stražnji displej. Prelazak preko mostića pruža lijepi pogled na more putnicima i glavobolju vozačima. Cesta dalje vodi kroz Jadransku (i njen nastavak Bijankinijevu) ulicu, gdje se nedavno potpuno besmisleno uspio ugurati još jedan hotel i, eto tako, nadograditi si kat više bez ikakve dozvole. Za one koji nisu iz Splita - ovdje ćete vidjeti prosvjednike protiv nove prometne regulacije. Slikao sam #024, #015, #029. Dok sam čekao autobus na improviziranoj stanici u Bijankinijevoj uhvatio sam još Crossway LE #288 (da ni na njih ne zaboravimo) te C2 #021.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Odlučio sam provozati se petnaesticom i pokupio me #264, a kad sam izlazio i njemu sam slikao stražnji kraj s reklamom. Sirevi su mi super, reklama je mogla biti i bolja. S druge strane nazirao se #030 na 17 - odlično, jedan koji nisam uhvatio ovih dana. To je to od mene zasad.

LukaST

Paško

#022 uhvaćen prvi put na forumu, dva dana prije sudara u Velebitskoj ulici.
#219 u adventskom duhu
#207 mijenja solo bus na 15
#197 po kiši

XDonald

G.b se nalazi u nazivu slike.
1.dio:
Na zadnjoj je Classic na 15ki  8)

XDonald

2.dio:

XDonald

3.dio:

XDonald

4.dio:

Blackadder

Sent from my iPhone using Tapatalk

XDonald

1.dio:

XDonald

2.dio:

EUROBUSZG

Nasta lice ovi stari manovi sa gornjih slika boze sačuvaj...

XDonald

1.dio

XDonald

2.dio
#023, 238 i 258 na inace neobicnim rasporedima  ;D

lions classic

Pa na ovaj 238 bi se mogli sredit kutevi ispucani i garažni broj sa tri fonta najmanje, pari da se neko namjerno ruga...