Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (2)

Autor lovac27, Svibanj 24, 2016, 21:54:12

smogovci.bbb2

Izvor: fb Autobusi Hrvatska
43
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

marin

Gbr. 148 prebačen tamo gdje je prije bio 138 (garaža APP) i čini mi se da su zadnje lampe poskidane. Mislim da je svoje odvozio, makar kolega kaže da je bio odličan autobus još prije mjesec dana kad ga je vozio.

421

Citat: marin  u Veljača 03, 2019, 13:15:25
Da, a nitko, uključujući i tebe, nije razmišljao o tome da se bus zapalio i nasjeo na zemlju nakon kaj su puknuli i ispuhali se jastuci, idi sutra tamo pa mi javi dal LE nasjeda s auspuhom na zemlju kad se parkira ako je u normalno položaju...odgovor je ne. Prije nego netko odvali glupost treba provjerit, a vidjet ćeš da će i usprkos svemu opet na kraju vozač naje... jer će mu se nakalemit sve i svašta. Okretište je skroz legitimno i ne vjerujem u te glupe priče uopće, parkirao bi se i troosovinac normalno tamo.
https://www.autobusi.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=23767.0;attach=33902;image > slika s mjesta požara
https://www.autobusi.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2385.0;attach=34526;image > slika iz garaže
Usporedimo "puknuće jastuka" s priloženih slika na mjesečnicu događaja 01.veljače - 01 ožujka 2019.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Mislio sam da je rasprava završena.
Svi autobusi imaju ispuh dodatnog grijača dole gdje i LE i nikad se ništa nije zapalilo.
Uostalom bio sam na okretištu i autobus se ne naslanja na zemlju kad se napelja u okretište.

421

Poanta bijaše u jastucima, ali treba čitati s razumijevanjem, gledati slike očima.
O&O što se mene tiče, odoh na  kava
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Citat: marin  u Ožujak 01, 2019, 09:59:48
Gbr. 148 prebačen tamo gdje je prije bio 138 (garaža APP) i čini mi se da su zadnje lampe poskidane. Mislim da je svoje odvozio, makar kolega kaže da je bio odličan autobus još prije mjesec dana kad ga je vozio.

Da citiram sam sebe, pitao sam i dobio odgovor da se glava motora slaže i nakon toga dalje punom parom.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

smogovci.bbb2

Izvor: fb Autobusi Hrvatska
331 u JVP Dubrava

EUROBUSZG

Ajme majko kako su ga očerupali majstori!Gdje je JVP Dubrava?

smogovci.bbb2

smogovci.bbb2

Citat: marin  u Listopad 24, 2018, 23:41:42
Gbr. 153 u garaži stoji očerupan, od farova, atrona, tipke za paljenje gašenje i pol tastature, neke žice isto vise, brijem da je za rashod. Kakva šteta jedan od boljih kocki, izvana ko nov izgleda.
153 je vozio jučer na 109

jakov5

Citat: smogovci.bbb2  u Travanj 25, 2019, 19:44:02
153 je vozio jučer na 109
I danas.  :D ;D
Jučer se vratio u promet nakon pola godine izbivanja.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

sniff

EUROBUSZG

Vjerno su odslužili svoje vrijeme!Kolika je ta kolona vozila koliko ih je tamo?

Volzhanin