Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (2)

Autor lovac27, Svibanj 24, 2016, 21:54:12

atr-zgb

Danas Gb 432 vraćen u Apd, a poslani u VG GB 435 i 436 😆

MAN19464

432 dosao jucer sa oštećenim vjetrobranskim staklom, pa je odmah vracen.

Tomek

Zanimljivost, odlaskom 2 Conecta u Veliku Goricu, garaža u Dubravi postaje garaža MAN-a, naime, sad imaju 74 MAN-a i 73 Mercedesa :). Par desetljeća je Mercedes u Dubravi bio dominantan. Iveca su 62 komada ne računajući Cacciamalije koji ni ne voze više.

U Podsusedu je primat uzeo Iveco sa 85 vozila, dok su 73 MAN-ova.

Velika Gorica je pak isto MAN garaža sa 32 MAN-a i 2 Mercedesa.

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Majstor

Još jedna idiotarija u režiji vrlih Zetovaca
Bus limarski ok , klima , motor , mjenjač sve ok i još samo 2 mini uz prastari bez klime gbr  22 / oni poluproizvodi Iveco se ne broje / oni bace bus
U isto vrijeme ima masa buseva koji imaju velikih probleme i koji stalno padaju periodički zbog hrđe i sl koji se u nedogled krpaju i troše novac na njih
Samo mi sudite pošteno !

MAN truck bus

Očito nešto nije štimalo sa busem kad je dugo stajao u ARZu, pa naglo prebačen u rashod u Podsused?
Ljetos kad je bio u APDu klima se nije dala ni upaliti.

P.s. gb. 22 je rashodovan prije par godina, ostao je samo gb. 21 :)  za kojeg se ne sjećam kad je zadnji put uopće bio u prometu
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ChRiStIaN

Zato je na 17 klima puhala ko bura. Doduše samo na jednom mjestu  ;D
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

ChRiStIaN

Ma nije to posudba, to se polako vracaju tamo gdje im je mjesto  yahoo
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Portos

Citat: ChRiStIaN  u Siječanj 10, 2022, 11:26:42
Ma nije to posudba, to se polako vracaju tamo gdje im je mjesto  yahoo
Da barem nikada nisu niti otišli. No da su plinaši ostali u APD a s obzirom na to u kakvom su im stanju Citari u odnosu na APD Citare ne mogu niti zamisliti da bi ijedan Iveco uopće više vozio u APD.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

ChRiStIaN

Mi u APP se svi nekak nadamo da bude blizina Resnika polako odvukla Iveco u APD  perfeto
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

tramvajac 92

Fasciniraju me. Kupiš 65 istih autobusa, i u drugi pogon na posudbe šalješ buseve kakve oni nemaju, iako imaju dosta slične. (ciljam na međusobno slanje Citara G 06 i NG313)

MAN truck bus

Priča se po kuLoarima da bi se 530-541 prebacili u Podsused jer ih oni imaju gdje smjestiti, a u Dubravu bi došli novi Mercedesi. Po pitanju komandi su stvarno isti tako da ne vidim problem što šalju njih, a ne ove iz 2009.