Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

Busprometsplit

Pretpostavljam, iako se ne vidi, da su ovo busevi sa troja vrata, zašto se ne nabavljaju busevi sa četvora vrata, brža je izmjena putnika i ima više stajaćih mjesta, a oni u natječajima stavljaju buseve sa troja vrata?

I, da, ovo su 100% C2, a ne facelift.

MAN truck bus

Da, u pravu je. Lijepo se vidi da su zadnja svjetla od Citara Facelift ne od C2. Pogledaj onda i ove slike.

C2 ima ovakvu zadnju stranu

A Facelift ovakvu

Izvor: Google & YouTube

I tu se jasno vidi da su došli Citari Facelift, a na C2!
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

alan

@MAN truck bus

Ovi Citari što su došli u Split su 10009 % C2 a ne facelift. Oni imaju zadnja Svjetla kao facelift za to što su još Euro 5. Kad je izašao Euro 6 Motor promijenili su i zadjna Svjetla. 

A ti ako bolje znaš,  izvoli.

Busprometsplit

Moguće da ja nisam dobro upućen, ali pogledaj one prve slike sa autoceste, i sad pogledaj onaj dio iznad svakog kola, ne ide u ravnoj crti nego kao ulazi u prozor, ali to nije došlo tek sa C2?

alan

Citat: Busprometsplit  u Siječanj 11, 2018, 13:30:48
Moguće da ja nisam dobro upućen, ali pogledaj one prve slike sa autoceste, i sad pogledaj onaj dio iznad svakog kola, ne ide u ravnoj crti nego kao ulazi u prozor, ali to nije došlo tek sa C2?

To je došlo tek sa C2.

MAN truck bus

Očito ne razlikujete Mercedesove modele. C2 se nikada nije proizvodio sa Facelift svjetlima. Vi ćete meni sad tu dati 1001 zašto su C2 a ne Facelift.
Ovo očito ne vrijedi za vas. Bene docet, qui bene distinguit.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

dominik,

Upravo tako, mislim da miješaj modele.
Ništa, moramo pričekati slike prednjeg dijela.

Tomek

Prije nego se počnete raspravljati, pogledajte u google, citaro c2 euro5 i vidjet ćete da su ovo c2 modeli kako je i napisano ;)

alan

Citat: Tomek  u Siječanj 11, 2018, 13:43:12
Prije nego se počnete raspravljati, pogledajte u google, citaro c2 euro5 i vidjet ćete da su ovo c2 modeli kako je i napisano ;)

Eh hvala za Podršku! :)

Tomek

Redizajnirani stražni kraj je stigao 2012. sa Euro 6 motorima, predstavljen na IAA Hanover 2012. godine!

Busprometsplit

Kad bi mogli ići na linije, jel se trebaju registrirat ili još nešto?

MAN truck bus

Trebaju se registrirat jer imaju probne tablice trenutno koliko se vidi na slikama.

Shole

dominik,

Citat: Tomek  u Siječanj 11, 2018, 13:43:12
Pogledao sam i moram se složiti sa ostalima da su u pravu odnosno da je to C2 euro 5.
Mtb

Paško

E, moj MTB. Vidim da nas baš voliš obasipati sentencijama. A znaš li onu Non scholae sed vitae discimus? Pametnome dosta.

Još 3 stižu idući tjedan pa ostala 4 tjedan poslije.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!