Odg: NP Plitvička jezera

Autor netko, Listopad 11, 2008, 20:08:33

ivan2m

Ma plaćamo svuda gdje dođemo Prag,Rim,Venezia,Assis itd. i to paprene cijene zašto nas boli kad doma moramo platiti!

tomekk

Evo slika od danas:

I naravno ova tema nebi bila prava tema bez ovoga :D :D
Dakle vlakić,makar meni to više busić ali kako kome  ;)
Svi su uredno registrirani, ne znam koliko ih točno ima, neki su noviji, a neki stariji.
Na ovim starijima nadogradnja je avtomontaže :o i naravno svi su MB unimog:

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

FitzTN

Viđeni su prije koji mjesec u Unimog servisu Grom u Samoboru, nemam pojma šta su im tamo radili...bili dosta dugo, mislim čak sa prikolicama.

Majstor

Uređene su prikolice / pvc sjedala,obnovljene unutra,vanjsko bojanje malo mehanike /  na kamionima veći servis bila bar 2 jedan stari i jedan novi
Samo mi sudite pošteno !

elvis

Plitvice jucer:
S 315 GT-HD

S 316 HDS mi se bas svidjela,izgleda besprijekorno

MB Tourismo

S 417 HDH

MAN S 2000

elvis

Rubeš iz Češke je gostovao sa 3 Travega

Belitz - MAN lions Star

S 315 HDH je mislim iz Italije

I za kraj jedna grupna

EuroTrakker

Samo mi reci da si bio s Bregavinim troosovincem. Bila je tamo i žuta samoborčekova Setra. Na tom parkingu i ja sam parkirao svoj auto. Da si prešao preko ceste na parking od hotela mogao si uhvatit i Mandijevog Merca i još par autobusa. Ja sam odlazio s Plitvica kad su Česi grupno prali šajbe
Pozdrav iz 53nje

The_Dubster

Citat: elvis  u Svibanj 03, 2010, 20:46:54
Plitvice jucer:

MAN S 2000

hahahahaha baš zanimljiv logo na MANu, ako usporedimo šta ovo znači na engleskom hahahaha

elvis

A ja sam tad cekao da oni zavrse pa da uslikam buseve,a i bio sam sa vozacem  Samoborcekove Setre,doveo mu jednog Poljaka koji nije bio siguran kako da najpovoljnije dodje u Postojnu na konsultacije...vidio sam Mandijevog MB-a kad smo stigli ali sam kasnije zaboravio otici do njega,bas me zanimalo kad sam stigao jel g-din Mandić dovezao Setru natrag iz Srbije i kako sad izgleda :)

erobuss

Koliko se razumijem u ove MAN-ove modele, iako su im nazivi da Bog sačuva, ovo je I. generacija Lion's Coacha i to neka serija pri kraju. Turski je S2000, a ovo je Nijemac

Tomek

Da, ovo je prva generacija MAN-a Lion's Coach, ali Coach se oduvijek proizvodi u Turskoj tako da je i ovo Turčin.
Lion's Star je bio iz Njemačke i proizvodio se paralelno.

Majstor

Dovezao Mandy Setru isto  izgleda / manja oštećenja popravljena / bus je bio samo polijepljen nisu ga stigli brusiti za bojanje
Samo mi sudite pošteno !