ZET-ov izvanredni prijevoz - COVID-19 - rasprava

Autor 421, Travanj 13, 2020, 10:54:06

MAN19464

Ja mislim da će zet ponovo vozit slj tj sve linije na gorčkom području, osim linija 330, vjerovatno če za početak biti uvedena linija 268, a tek kasnije linija 330.

MAN truck bus

Citat:
OD ČETVRTKA U PROMETU LINIJA 111
Od četvrtka u prometu linija 111
Autobusna linije 111 Zagreb (Savski most) - Donji Stupnik - Stupnički Obrež, bit će u prometu od četvrtka, 30. travnja.

Raspored polazaka bit će dostupan na početno-krajnjim stajalištima, a možete ga provjeriti i OVDJE.

Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/od-cetvrtka-u-prometu-linija-111/7237
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

lovac27

Jedino ako nemaju dogovor s Autoturistom od 6.4.do 11.5. jer su od ponedjeljka uveli još 2 linije,tako da ih je sada ukupno 9. Ni Samobor još nema direktnu liniju do Zagreba. Zaboravio si lin. 290.

MAN truck bus

Zanima me je li bolje putnicima sada kad im vozi Autoturist s 8 polazaka dnevno do Velikog polja i solo autobusom besplatno (uz propusnicu) pa moraju presjedati na 241 i platiti kartu ili kada vozi ZET s 9 zglobnih autobusa izravno svakih 10 do 15 min + brza linija + NL + HŽ? umnik2
"kartu imamo?"

MAN19464

lovac27

Nužni prijevoz i redovan linijski prijevoz nije isto. Zaprešić nije imao nikakav od 22.3,pa su vjerojatno danas uveli Zet prijevoz. Gorica ima nužni prijevoz od 6.4. Bolje išta nego ništa. Dok se ne uvede redovan prijevoz.

421

Citat: lovac27  u Travanj 29, 2020, 21:25:46
Nužni prijevoz i redovan linijski prijevoz nije isto. Zaprešić nije imao nikakav od 22.3,pa su vjerojatno danas uveli Zet prijevoz. Gorica ima nužni prijevoz od 6.4. Bolje išta nego ništa. Dok se ne uvede redovan prijevoz.
Neistina!
Već 25.03. Zaprešić i Velika gorica organiziraju IZVANREDNI prijevoz.
Parafrazirat ću Tonija the djeda: https://www.youtube.com/watch?v=zEz9sTlFWfI&list=PL4wEljUyBFz6Dexm6_h_JTnCMDgwA5akB&index=3&t=0s 
Vježbaj Čitaj pixxa ti maxxxxxa!NHF! pivkan
https://www.koronavirus.hr/odluka-o-izvanrednom-medjugradskom-prijevozu-za-zdravstvene-i-policijske-djelatnike/310
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lovac27

Ne mislim na taj izvanredni prijevoz za zdravstvene djelatnike. Gorica je organizirala liniju Sisak-Gorica-Zagreb -prijevoznik Cazmatrans 25.3.,ali od 6.4.je uvela 7 +2 linije prošli tjedan za ostale radnike (Aitoturist),a Zapresic nije.

MAN truck bus

Neki autobusi imaju naljepnice umjesto A4 papira, danas u 304 na 110. Hvala prijatelju na fotografiji.
"kartu imamo?"

421

Citat: lovac27  u Travanj 30, 2020, 08:04:04
Ne mislim na taj izvanredni prijevoz za zdravstvene djelatnike. Gorica je organizirala liniju Sisak-Gorica-Zagreb -prijevoznik Cazmatrans 25.3.,ali od 6.4.je uvela 7 +2 linije prošli tjedan za ostale radnike (Aitoturist),a Zapresic nije.
Dokaži!
Argumentirano.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN19464

Evo i potvrde za Goricu.

Gradonačelnik Dražen Barišić jutros je putem svog Facebook profila otkrio da će od idućeg tjedna između Velike Gorica i Zagreba ponovno voziti ZET-ovi autobusi.

-Dogovoreno je da se od ponedjeljka opet uspostavlja javni prijevoz ZET-a na području grada Velike Gorice i prema gradu Zagrebu- poručio je gradonačelnik.

Više detalja bit će poznato uskoro o čemu ćemo vas pravovremeno izvijestiti.

Izvor: vg danas
https://www.vgdanas.hr/grad/od-ponedjeljka-se-ponovno-uspostavlja-javni-prijevoz-zet-a-na-podrucju-gorice-i-zagreba/

lovac27

Sve linije voze od ponedjeljka (uključujući i 326 ZTZ),osim linije 330 i noćne linije.. Izvor VG danas.

smogovci.bbb2

Pitanje za 421 a i ostale vozače autobusa. Kojim je zakonom definirano da putnike primate ili puštate iz vozila na mjestima koja nisu stajalište autobusa, dakle nsp. stajališta tramvaja a koje nije uređeno i označeno kao stajalište autobusa? Zanima me jel imam osnovu za tužbom protiv Vas ili prijevoznika. Radi se o trasama noćnih linija tramvaja ZET-a kojima voze autobusi-supstitucija, primjer fotografija (izvor: holdingcentar.zgh.hr)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lussin

Tebi je samo do nekih tužbi. Koja će biti iduća, šofer vozio 25 mm van sredine svoje trake?  ::|

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza