Linije - razno 2022.

Autor vrba, Siječanj 07, 2022, 23:56:40

tramvajac 92

Drugim riječima, mogućnost postoji, al to ne bumo vidjeli.

ChRiStIaN

Isto ko i 107 cijeli dan.
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Citat: Putnik79  u Rujan 01, 2022, 11:42:08Redukcije su već spremne i manje više se sve znaju.Uglavnom biti će ih.....
Recimo 281. Ostao je ljetni VR ali je zato datum 05.09.2022. good_boy

Putnik79

226 bez dvokratno, 231 isto tako, 232 bez akademije...... ako usporediš vozni red koji ide od ponedjeljka.

smogovci.bbb2

I 109 je ostao radni dan isti ::|

MAN truck bus

APD:
212, ukinut 212-3 kojeg češće nema nego ima
224, ukinut 224-2 koji prometuje ujutro u špici
226, ukinut 226-3 dvokratni kako je već pisano
231, ukinut 231-2 dvokratni
232, ukinut 232-2 polasci do Pol. Akademije
281, ukinut 281-4 polukasni

APP:
109, vozi 10 VR umjesto 11
115, vozi 5 VR umjesto 6
118, vozi 5 VR umjesto 6
121, vozi 3 VR umjesto 4
125, vozi 2 VR umjesto 2+1 dvokratni.

Nisu velike redukcije, primjerice očekivao sam na istoku redukcije više linija (uz reducirane još 218, 227, 228, 230, 269), ali su osjetne. Vidjet ćemo u utorak koliko će faliti čega jer prvi dan u pravilu sve izađe i vozi.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Glupo je ovo na 232, preko ljeta normalno a sad redukcija. Mogli su i ljeti staviti 1

tramvajac 92

Mislim, ovo na 232 će biti sranje, jer će autobusi do bolnice biti puni do čepa. A moglo bi se uštediti par buseva sa boljom organizacijom.

garfield

Dodatno na ovo ZET je na svojoj stranici u obavijesti o uvođenju jesenskog voznog reda dodao ovo:
Citat:Na autobusnim linijama 105, 124, 137, 223, 261, 262, 270, 274 i 279 jesenski vozni red primjenjivat će se od subote, 10. rujna, a na liniji 205 od nedjelje, 11. rujna.

To bi značilo barem ovaj prvi tjedan redukcije i na tim linijama.

vrba

Citat: garfield  u Rujan 03, 2022, 20:36:04Dodatno na ovo ZET je na svojoj stranici u obavijesti o uvođenju jesenskog voznog reda dodao ovo:
To bi značilo barem ovaj prvi tjedan redukcije i na tim linijama.

Tim linijama je vozni red mijenjan samo subotom (205 nedjeljom) tako da radni dan voze normalno. I uočio sam ZET-ov lapsus u tvom postu, naime linija 137 ni nema ljetni vozni red.

tatratram

Citat: MAN truck bus  u Rujan 03, 2022, 04:04:27226, ukinut 226-3 dvokratni kako je već pisano
...
109, vozi 10 VR umjesto 11
...
Nisu velike redukcije, primjerice očekivao sam na istoku redukcije više linija (uz reducirane još 218, 227, 228, 230, 269), ali su osjetne. Vidjet ćemo u utorak koliko će faliti čega jer prvi dan u pravilu sve izađe i vozi.

Mislim da se 230-2 ne može samo tako ukinuti. On je dežurno "žrtveno janje" kad bus na drugim linijama crkne. Također, ujutro stvarno bude krcat jer vozi djecu cijelog kvarta do škole.

Šteta za 226. Da je pun, nije, al će mi bit nezgodnije ići na faks.

Također, očekujem da će se u 109 uskoro početi otvarati crne rupe s obzirom na uobičajen broj putnika u špici.

MAN truck bus

Ovo je najgora godina za uvođenje redukcija u jesenskom voznom redu jer sad prvi put nakon dugog perioda nastava započinje bez ikakvih mjera, pa se očekuje i poveći broj putnika u JGP u odnosu na prošle godine. Inače je 232-2 dežuran za iskorištavanje na drugim linijama (i terminalima), no sad će (valjda) u samom startu taj autobus i vozač više biti iskorišteni na drugim zadatcima.

@tramvajac

U određenim periodima će bit puni, ali inače ljudi ulaze u prvi koji ide, a rijetko tko i zna da postoji taj skraćeni, a često više vozi druge linije koje nisu 232 Pol. Akademija.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Akropola

ZET da bi pokrio linije 268,172,176,111... skida bus s drugih linija na kojima nastaje rupa.
Linije prema bolnicama ne treba reducirati. Neka ukinu podbrežje i imaju bus i 3 vozača.
Bolje je da Gorički skrene, ali ne mora svaki polazak.

smogovci.bbb2

Vidjet ćemo kako će se (NE)MOŽEMO izvući iz ovog gliba. Kao zeleni propagiraju JGP a u praksi reduciraju vozila i polaske (velikom većinom zaslugom pokojnika). Još kad ih stisne i HDZ sa cijenom struje pa će morati dići cijene prijevoza i ukinuti noćne tramvaje kava