Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

MAN truck bus

Urbanway je završio na 273 jer je došao iz Resnika i išao odmah na drugi navrat dvokratne.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Mercedes bus

Teški vandalizam na gbr 555
Sramota.

ChRiStIaN

Treba se javit ovome kaj je ostavil Instagram profil i nek plati ciscenje.
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

Nije baš U autobusu al je NA autobusu.

DB9FCBF6-E79F-4A5C-A355-B13BE9B78CF7.jpg
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Mercedes bus

Užas, tešku bi im kaznu naplatio!

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

tonkovicmk1

Bus.Spotter.Ivan

Ja nebi ovo zvao vandalizmom jer obavještava putnike da je senzor i da se odmaknu malo thumbs
Zašto slikaš moj bus?!
Evo čisto iz zabave
TO JE ILEGALNO, ZNAŠ TO!?
Kak je to ilegalno ako nije tvoj autobus neg ZET-ov??

tonkovicmk1

Citat: Bus.Spotter.Ivan  u Svibanj 03, 2023, 18:52:17Ja nebi ovo zvao vandalizmom jer obavještava putnike da je senzor i da se odmaknu malo thumbs
To je primjer vandalizma, da.  hi

Akropola

Jučer su minimalno 2 busa vandalizirana od nekog idiota koji je gađao s kamenom ili nečim trećim.Lokacija Karlovačka cesta/ Brezovička cesta. ZET je zvao policiju.
S tim da na jednom busu se nije vidilo odmah, a gađanje se čulo kada netko naglo prozor zatvori.
gbr.44 staklo,a na 312 staklo od vrata

zagrebackapekara

Citat: Akropola  u Svibanj 13, 2023, 14:01:31Jučer su minimalno 2 busa vandalizirana od nekog idiota koji je gađao s kamenom ili nečim trećim.Lokacija Karlovačka cesta/ Brezovička cesta. ZET je zvao policiju.
S tim da na jednom busu se nije vidilo odmah, a gađanje se čulo kada netko naglo prozor zatvori.
gbr.44 staklo,a na 312 staklo od vrata
seljacizam, zato treba poslije 21h slat starije autobuse...

zag

Citat: zagrebackapekara  u Svibanj 13, 2023, 19:12:38seljacizam, zato treba poslije 21h slat starije autobuse...
buljo  buljo  buljo  buljo Što nije MAN NL 313 iz 2009. dovoljno star?

zagrebackapekara

Citat: zag  u Svibanj 13, 2023, 19:57:49buljo  buljo  buljo  buljo Što nije MAN NL 313 iz 2009. dovoljno star?
je al Crossway, mislim razumijem, nemreju sad samo stare buseve slat, rijetko se to dogada, ali treba paziti  ???  ???

citaro

Najbolje da uvedemo traktore s otvorenim prikolicama umjesto buseva, onda smo sigurni da nece jednom u 5 godina netko razbiti staklo na busu.