Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

tonkovicmk1

Gb 693  >hammer<

sniff

tonkovicmk1

Neka dvojica su ju sa nečim počeli rezat nakon par stanica, bio sam na drugoj strani pa sam vidio, čim su izašli sam slikao to.

sniff

Onda u redu, al obzirom na stanje navlake, mogla se i sama početi odvajati. Ekipa samo napravila uslugu ZETu, sad će je morati zamjeniti  :)

Akropola

Citat: sniff  u Svibanj 25, 2023, 14:45:56Onda u redu, al obzirom na stanje navlake, mogla se i sama početi odvajati. Ekipa samo napravila uslugu ZETu, sad će je morati zamjeniti  :)

npr. samo za informaciju ZET je odustao od tih navlaka u nabavci novih tramvaja pošto im je to trošak.

tonkovicmk1

Osoba koja je ovo zela je jako pametna..
Gb 574

vrba

Ima već dva mjeseca da tako stoji.  big_boss

citaro

ne mora uopce biti da je netko uzeo, te se navlake znaju odljepiti nakon nekog vremena i otpasti onda to vozac uzme k sebi. vidio vec vise puta.

Gabriel Gvozdenović

fp228

gbr. 565

A tek napunili 2 godine...

Mercedes bus

Danas oko 8 navečer ponovno su klinci bacili petardu u bus na linji 268 smjer GL stanica Otok-Nežićeva, ljuti me jer vozač autobusa nije u tom trenutku ništa napravio, bacili su petardu u bus vozač nije ništa rekao niti je pozvao policiju, uz to je još čekao da se ti klinci ukrcaju fino u bus, totalno me raspizdila ta situacija da vozača tako boli šljiva, sreća nitko nije bio na srednjim vratima jer je tamo petarda i završila

BestOne

BestOne ~ autobusi.org

Mercedes bus

Ne cijelo vrijeme sam gledao u vozačev retrovizor hoće li šta poduzeti, no vozač je samo gledao kako petarda puca, ustalnom dobro je odjenula petarda cijelim busom čak da je i imao slušalice bio bi čuo.