Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

Marek

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

221

Je li to reklama za sljedeću utakmicu?  ;D

marin

221

Koliko-toliko je očišćen poklopac motora na 542.

marin

Jučer navečer oko 23:10 na okretištu u Španskom idioti se skupili 15-16 godina i bacili majmuni neku jaku petardu kod drugih vrata u bus dok su ljudi bili unutra i valjda od jačine udarca razbila se jedna bočna šajba na Citelisu. Joj kaj bi ih ja sve po kratkom postupku, sva sreća da nitko nije ozlijeđen, ali to su kreteni kakvih nema, vješaju petarde po znakovima i razvaljuju ih onda, bacaju po busu, po balkonima, ne znam kaj bi reko.

Lions Regio

Citat: marin  u Prosinac 28, 2013, 12:22:08
Jučer navečer oko 23:10 na okretištu u Španskom idioti se skupili 15-16 godina i bacili majmuni neku jaku petardu kod drugih vrata u bus dok su ljudi bili unutra i valjda od jačine udarca razbila se jedna bočna šajba na Citelisu. Joj kaj bi ih ja sve po kratkom postupku, sva sreća da nitko nije ozlijeđen, ali to su kreteni kakvih nema, vješaju petarde po znakovima i razvaljuju ih onda, bacaju po busu, po balkonima, ne znam kaj bi reko.
Dobro je dok ne bacaju na prva i dok ne nalete na nekoga kao što je to bilo prije mjesec dana kad je dva puta cijeli bus na 136 išao van radi par takvih pametnih a mislim da bi to moglo biti jako jako uskoro.

marin

Neka, da ih bar hoće čopit. Jučer šećem Hrnetičkom i klinci bacili neku petardu u sandučić i pobjegli, a sandučić samo na 10 djelova puko. Priznajem na prvu mi je bilo smiješno, ali mi je bilo žao čovjeka kojem taj sandučić stoji tu vjerojatno otkad je kuću sagradio. Isprika za OT

conecto

Ovih je dana dozvoljena upotreba pirotehničkih sredstava, pa je sve po zakonu. Tak da tu za policiju nema posla. A kako živimo u slobodnoj demokratskoj zemlji, tko im može uskratiti pravo da bacaju petarde gdje god žele po istoj onoj "zašto pas liže vlastita jaja" (zato jer može).
Možda ih DJ TJ ipak upozori (pardon zamoli) da ne bacaju petarde u vozila ZET-a.
Na što će oni odma prestat...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

marin

Pa dobro je dopušteno ovih dana, ali koliko znam, ovi koji bacaju moraju imat najmanje 18 godina (po novom zakonu jer smo u EU) i moraju bit udaljeni od predmeta i ljudi najmanje 20m mislim. Sad je dopušteno bacat pa ajmo razvalit pola grada.

221

Za klasu I, II odnosno III, korisnik treba imati 14, 16 odnosno 18 godina a sigurnosna udaljenost je 1, 8, odnosno 15 metara.
Ovo i sve dalje o ovom je  o-0     thumbs

marin

Nije više tako, za udaljenost si točno rekao, ali kad smo ušli u EU više nema I razreda, a za II i III treba imat 18 godina, pronađi na internetu, to je sigurno tako.

conecto

Otkad smo iz YU ušli u HR može raditi što god tko hoće, a otkad smo u EU isto tak ili još bolje...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

822DoDo

Kulturni putnici na djelu  >:(

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.