Autotrolej SIP

Autor pehar_11, Prosinac 16, 2023, 19:12:27

pehar_11

Citat: pehar_11  u Lipanj 02, 2024, 22:12:51Od 7 buseva koji dolaze od kad dolazim na busnu pa u sljedećih 15 minuta prikazuju se rekordna dva busa plus jedna jedanajska koja se pojavi na 4 sekunde pa nestane i tako stalno.
Displeji sređeni, pokazuju 11 (umjesto prijašnjih 10?) dolazaka odjednom

pehar_11

Za novu aplikaciju "Autotrolej SIP" na forumu smo čuli davnog 24.10. prošle godine. Danas je 15.6.2024. Prošlo je 8 mjeseci od prvog dana pa do danas. Opis aplikacije je "Autotrolej sustav za informiranje putnika", nisu čak ni sposobni pravilno napisat jednu rečenicu, a takva im je i aplikacija

Nakon tih usranih 8 mjeseci, točnije, 234 dana, aplikacija idalje ne radi. Ne da radi malo pa loše, ne, ona uopće ne radi. Smeće. Prikazuje se samo odvratna Openstreet mapa na kojoj je sve što mi ne treba. Autobusa nema, stanice ne postoje. To je ukratko o mapi, sve ostalo je na forumu već rečeno sto puta, a ovo nek bude sto i prvi

Nakon tih 234 dana početno sučelje idalje izgleda kao da ga je radilo dijete u 4. razredu osnovne škole u Paintu, slova lete na sve strane, autobusne stanice se krivo zovu, neke uopće ne postoje, a ove koje postoje su toliko loše grafički napravljene da je mene sram umjesto onoga koji je to radio

O funkcionalnosti, korisničkom sučelju, izgledu, pristupačnosti da ne govorim. Sve sam napisao, forum je mrtav pa sam morao napisat kratak osvrt, ipak samo nas par javno govori o sramoti poluproizvoda kojeg vješto skrivate. Briga me ko ovo čita, makar to bio direktor Pente, a samo mi je žao da se o krađi masnih para, sramoti i poluskrivenompoluproizvodu nije u medijima govorilo jer su vas ipak spasili štrajkovi i manjak vozača

Tko je god radio aplikaciju, ako ovo čitate, svaka vam čast, kapa do poda. Napravili ste toliko jadan poluproizvod da ga skrivate od javnosti, a za službene aplikacije preporučate tuđe. Prosječna ocjena vam je 2,6 (spašava vas činjenica da ima jako malo ocjena), a ostale su vam aplikacije slične - go2bike ima više od 1 tisuće preuzimanja sa izvanrednom ocjenom od 1,6 sa visokih 26 recenzija (SIP ih ima samo 5), go2park ima 5 preuzimanja i nema ocjenu, ViaIstra ima 10 preuzimanja i također nema ocjenu, a SunSafe ima identično kao ViaIstra

U malo više od 5 minuta traženja i kopanja po jadnom Google Playu kvaliteta proizvoda je vidljiva i svima jasna, a građane Rijeke ste zajebali. Svaka čast. Kolko je para došlo, idalje nam niste točno rekli?

Neznam tko je sposobniji - ljudi koji su grad postepeno i sustavno uništili pod opravdanjem "da se radi" ili oni koji su aplikaciju napravili, a ona idalje nakon 234 dana ne radi

Usput, evo par stvarčica sa stranica Pente (bilo mi je smješno)
- "inovativnost Od samog osnutka inovativnost je osnovna misao vodilja našeg poslovanja, način razmišljanja naših djelatkika te polazište svakog projekta koji pokrećemo i vodimo" (btw kojeg pokrećemo je ali ok)
- "stručnost Kontinuiranim usvajanjem novih znanja, te kreativnim i odgovornim pristupom naših djelatnika razvijamo inf. sustave temeljene na suvremenim tehnologijama"
- "kvaliteta i poslovna izvrsnost Preduvjet kvalitetnog projekta jest poslovna izvrsnost, stoga u svakoj fazi razvoja metodološki primjenjujemo niz preventivnih mjera kako bi sustav kao finalni proizvod ispunio očekivanja i zahtjeve kupca" (Penta 1:0 Trolej)

Vanjac

Netko je tu aplikaciju platio, di su pare?
Očito je prioritet ukrast pa se naknadno pravda softverom koji ne služi ničemu.
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

tramvajac 92

Ti si je platio, kao i svi ostali građani Rijeke. Dijelom iz prodanih karata, dijelom iz poreza/prireza. Čak, kad pogledaš da se dio novaca iz državnog proračuna prebacuje na račune gradova i općina, tehnički sam i ja platio dio toga.

pehar_11

Ja sam ju platio, ti si je platio, svi smo to smeće platili. Zašto se ne postavlja pitanje što točno si platio, i koliko? U svakom slučaju, prozivod nisi dobio, jel tako? Koju smo maglu opet spušili? Gdje je gotovi i funkcionalni proizvod? Koliko je koštalo to smeće? Tko je odgovoran? Čiji je posao da taj proizvod radi? Zašto ne radi? Koliko je novaca potrošeno? Tko je dopustio da ne radi, a postoji i javno je dostupno?
Da im dovedeš autobus kojeg masno platili gotovog iz tvornice i ne možeš ga upalit i ne radi, postavljala bi se svakakva pitanja i tražili odgovorni, a bus koji radi bi brzo zamijenio ovaj koji je neispravan. Ista priča je i sa aplikacijom. Halo, ko tu koga zajebava? Trolej se očigledno pomirio da ne radi, iako je to prva stvar koju vidiš na njihovom webu. Dve su opcije: "kolko para tolko muzike" ili je ovo neka uhodana unaprijed organizirana brza krađa, a proizvod teško govno. Koje smo mi svi naivne budale. Udri po narodu, ovako i onako se ima viška. To nije softver, to je smeće. Sramite se

Vanjac

Kralo se uvijek i to nikada nije bilo upitno, samo što bi uvijek uz tu krađu kao nešto i dobili pa hajd, nitko od nas kao pojedinac ne može tu ništa previše napraviti a krasti će se kako god okreneš. Međutim lopovi su se malo previše razbahatili u zadnje vrijeme i ovo postaje toliko očito da vrijeđa inteligenciju svih ljudi u ovoj državi koji nemaju profit od toga. Postaje smiješno koliko se očito krade ali nitko nikada ne nastrada. A sve se radi s mojim novcima. Dok god je u ovoj državi na vlasti na sudu dokazana kriminalna organizacija, a ni opozicija nije ništa bolja neće se tu ništa desiti. Možemo se nadati samo da će europski sudovi krenut sve više šnjofat i hapsit jer mi sami sebe očito ne cijenimo dovoljno.   russian_roulette
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

pehar_11

Je li ovo konačno stanje mape ili na njoj još neko radi? Ovo je zbilja vizualno katastrofa, podaci štimaju ali džabe kad sve otvoriš pa ne radi.