Linije – razno 2024.

Autor Mercedes bus, Siječanj 03, 2024, 21:59:22

Stilben426

Kad se već priča o 295 u drugoj temi, idealno vrijeme da pitam jer uvijek se sjetim pa zaboravim. Kojom je trasom vozila kad je vozila s Glavnog?

421

Otvori podforum Linije – razno 2025. pa ću ti odgovoriti.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Dosta dobro pitanje. Koliko ja znam, HBZ - Slavonska av. - Držićeva, ali se nikad nisam vozio pa ne znam točno.

Stilben426

Citat: 421  u Siječanj 18, 2025, 20:39:05Otvori podforum Linije – razno 2025. pa ću ti odgovoriti.
Neću, tema je previše, a ionako ne kužim podjelu ove po godinama umjesto da je jedna, kao Autobusi - razno. Samo ti napiši tu 😉

@tramvajac
Ni ja. Ali, kao da mi nešto zvoni da je išla preko Bundeka, a onda kao da se sjećam da sam ga viđao na Slavonskoj. To mi je vječita dilema...

MAN truck bus

Nedavno sam listao stare Linije - razno, pa pročitao da je trasa linije ovisila o volji vozača. Neki su išli GLK - HBZ - Slavonska - Držićeva, a neki GLK - Most slobode - Bundek.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

@Stilben426
Kako ćeš onda znati kada se dogodila ova promjena na liniji 295?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Stilben426

@421
Kad citiraš tekst, lijepo ću pogledati u datum tvog posta i znati. Zato nije potrebna tema svake godine. Po tome bi trebala svake godine i tema o rashodima, nesrećama i kvarovima, tako specifično znamo da se recimo na 458 2023 pokvarilo lijevo krilo prvih vrata, a u 2025 desno. Sve treba u jednu, a koga zanima ima tražilicu, ili neka lista.

@MTB
Hvala 🙃👍

421

Citat: MAN truck bus  u Siječanj 18, 2025, 21:53:53Nedavno sam listao stare Linije - razno, pa pročitao da je trasa linije ovisila o volji vozača. Neki su išli GLK - HBZ - Slavonska - Držićeva, a neki GLK - Most slobode - Bundek.
Nije ovisila o volji vozača, nego je evoluirala zbog toga što kolnik kod Bundeka nije bio raskrižje kao što je to sada, a povrat prema terminalu Glavni kolodvor u oba navedena slučaja bio je preko Bundeka.
Osim toga, ustanovljeno je stajalište za čekanje vremena u Damira Tomljanovića Gavrana kod Adamičeve ulice za vr 2 koji nedjeljom pojačava liniju 295, a okreće se na rotoru kod Republike Njemačke.

Citaro218ZG

Citat: Transspotter  u Siječanj 08, 2025, 13:25:34Skini aplikaciju easyway.ua i izaberi Zagreb. Imaš ja mislim sve autobusne linije i točnu duljinu.

Pozdravljen budi, kad smo kod aplikacija  - https://citymapper.com/zagreb/status                  99 % točnost, točnije od EasyWaya, provjereno radi, ažurira se svako malo, piše gdje su radovi, novi vozni redovi i slično, 99 % je točna aplikacija pa ju je super za koristiti, ja ju koristim kad god neke stvari ne znam i uvijek se pokazala izvrsnom i s punom preciznošću te ju preporučujem svakome :)

Srdačan pozdrav!
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."