RJ Trogir

Autor maky, Studeni 20, 2007, 23:48:18

netko

Ma uhvatio se ja te Gustirne...... ;D ;D ;D
Evo slika mjesta gdje navodno bi trebali noćiti autobusi,odnosno noće samo kako koji ili ne noće uopće.Više nisam siguran otkad su došli novi autobusi. ???

A usput Isuzua sam jučer uhvatio na zadnjoj liniji za Dograde,a to znači da bi trebao noćiti na ovom mjestu,a to se meni nesviđa baš.
http://i248.photobucket.com/albums/gg173/neki_2008/DSC00316.jpg
A također onog Classica U što sam jučer slikao čuo sam sa bome poštenih kilometar udaljenosti tako da sam imao dovoljno vremena da se pripremim za slikanje.Sad što se to čuje tako..... ???
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

netko

Molim :o :o
Trogirski 247 sa tablom slobodni prijevoz+još neki papiri na staklima.Kad bi mi samo neko znao objasniti što to oni izvode s busevima. ???

ikar

Šta je tu čudno? Pa kupljeni su prvenstveno zbog turizma. Kad ima izvanrednih vožnji onda to voze a rezervni bus sa vozačem koji inaće ima slobodan dan vozi njihove smjene.

maky

Moraš shvatit da nijedan autobus nije Trogirski, nego je u vlasništvu Prometa, koji ima pravo s njime raspolagati kako ga je volja. Mislim, zašto nebi vozio turizam ako tu može dodatno zaradit? Uostalom, putnicima ništa neće bit ako se na redovnoj liniji prebace manje luksuznim autobusom. Stvarno mi niej jasnop šta je tu čudno. Kao da ne smiju imat posebne vožnje...  ::|

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Ma dobro jasno je meni. ;) ;) ;) ;) :D
Ali nije mi bilo jasno to što sad odjedanput za potrebe turima vozi taj "trogirski" 247,ali dobro to mi je Ikar objasnio.
Ipak je nedjelja danas pa zato možda. ;) ;) ;)
A ne Maky to se s tobom nikako nebi složia da Promet može raditi s tim busom što oće >:( .Ako je njega npr.kupio Seget onda taj bus može da jedino bude u Trogiru i vozi za okolna mjesta koja su blizu Trogira i nigdje više osim ako se ne desi vako nešto kao danas.

maky

A baš će taj neki prosječni putnik iz Marine gledati vozi li ga g.b. 247 ili g.b. 248, 249, 250... Neće slati iz Splita autobus da vozi nekog od Trogira do Medene ako dolje imaju isti tip autobusa...

A dok autobus kojeg je ta općina kupila redovito obavlja posao za koji je kupljen,  ne vidim razloga zašto se nebi mogle ubaciti i "dodatne aktivnosti".

I da, olakšaj malo sa smajlićima...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Svibanj 25, 2008, 20:33:22
A baš će taj neki prosječni putnik iz Marine gledati vozi li ga g.b. 247 ili g.b. 248, 249, 250... Neće slati iz Splita autobus da vozi nekog od Trogira do Medene ako dolje imaju isti tip autobusa...

A dok autobus kojeg je ta općina kupila redovito obavlja posao za koji je kupljen,  ne vidim razloga zašto se nebi mogle ubaciti i "dodatne aktivnosti".
Ok,ma kužim ja sve,samo neželim da se autobusi koji su namjenjeni Trogiru "troše" u druge svrhe.Može bit tu i tamo nešto,ali ne tako često.
Ah,da pa smajlići.Ma bojim se da me nebi ti ili neku drugi krivo razumili ili se naljutili pa zato inače neću ih više "nabacivati". ;) :D
E sad nešto glupo.Ako taj "trogirski" bus naprimjer preveze turiste,jeli zarada ide Rj Trogiru ili u Split. ;)

maky

Ajde prvo mi reci šta je RJ ?

Kad shvatiš da je to DIO Promet Splita, onda će ti bit jasno da se svi autobusi MIJEŠAJU sa splitskim, i sva zarada (ako je ima) ide u Split. RJ Trogir nije posebna firma. To je Promet Split! Neznam šta ti nije jasno oko toga. Nema zarada nigdi ić nego u blagajnu JEDNE TE ISTE firme. Mislim ono  ::|
Jel  u Konzumu u Trogiru zarada ostaje u Trogiru ili ide Todoriću?! Ovo ti je pravo bilo glupo...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Svibanj 25, 2008, 22:11:31

Kad shvatiš da je to DIO Promet Splita, onda će ti bit jasno da se svi autobusi MIJEŠAJU sa splitskim, i sva zarada (ako je ima) ide u Split. RJ Trogir nije posebna firma. To je Promet Split! Neznam šta ti nije jasno oko toga. Nema zarada nigdi ić nego u blagajnu JEDNE TE ISTE firme. Mislim ono  ::|
Jel  u Konzumu u Trogiru zarada ostaje u Trogiru ili ide Todoriću?! Ovo ti je pravo bilo glupo...
Sve jasno ;).
Ptao sam zato što Rj Trogir je Promet Split,ali sam mislio da je  posebna jedinica(izdvojeni pogon).Osim toga ono "j"je jedinica,a što znači ono "r",jer većinom je poslovna jedinica(pj). ;) :D

ikar

Citat: netko  u Svibanj 25, 2008, 22:17:46
Citat: maky  u Svibanj 25, 2008, 22:11:31

Sve jasno ;).
Ptao sam zato što Rj Trogir je Promet Split,ali sam mislio da je  posebna jedinica(izdvojeni pogon).Osim toga ono "j"je jedinica,a što znači ono "r",jer većinom je poslovna jedinica(pj). ;) :D

Imaš i u Troleju RJ Poslovi prometa i RJ Tehnička služba pa to nisu dvije odvojene firme.

netko

Krenimo redom.
Na polasku sam uhvatio RABU i ovog N316.

A zatim polazak sa Isuzuom,ali je bio krcat tako da nisam ništa mogao slikati.
Na odlasku me doćekao također Isuzu,ali bilo mi je krivo jer je to novi bus.Nema se baš šta poslikati u njemu,ali eto.Bolje bi poslikao N 316 npr.
Pa evo i dvije stanice sa suprotne strane na kojima ćete naletjeti na sve vremenske uvjete.
Stanica za Trogir.

A zatim za okolna sela.

I "mrcina"na stanici.

A onda malo unutrašnjosti Isuzua.Inače jedina mana i možda velika mu je šta previše skače,ali motor kao da ima 300KS.

A ovo me lijepo cijelim putem ugodno hladilio.Preodlično.

Ima još.Za kraj slika "dvojice"koji su se vratili.Očito možda neki tehnički pregled ili nešto slično.

Usput isprika zbog slika.Neke su stvarno malo lošije ispale pa sam stavio 640×480.Mislim da čete me razumjeti.
Maky i ostali.Zadovoljni ili.....ipak je prvi put pa..

manoplan

Citat: netko  u Svibanj 27, 2008, 16:48:18
Usput isprika zbog slika.Neke su stvarno malo lošije ispale pa sam stavio 640×480.Mislim da čete me razumjeti.
Maky i ostali.Zadovoljni ili.....ipak je prvi put pa..

Prvi put je najteže.Tako narod kaže.Za Isuzua smo davno ustanovili da mu udobnost nije jača strana  ;D

Ivan1983

Ma sve je za 5,bitno da si probio led a kasnije če biti lakše ;)

netko

Evo još malo slika iz jedne premoćne "mašine"koja me danas ugodno iznenadila na stanici jer ju nisam očekivao.Usput isprika opet zbog kvalitete slika jer autobus se stalno trese zbog ceste pa je zbog toga malo slika nerazlučiva,ali sve su u skladu s pravilima.640×.....
Pa evo malo slika unutrašnjosti mašine.4 uspjele od njih 12.

Zatim vrata koja su stvarno po meni preodlično napravljena.Široka,prostorna,.......

Autobus je 5,nema šta,ali vidi se po udobnosti i unutrašnjosti da je točno za gradske i prigradske vožnje. :D :D :D

netko

G.b.233 se uputio za Okruk.

A g.b.164 se vratio iz Slatina.

I jedna napomena da g.b.177 svaki dan čini mi se odradi vožnju na liniji 37 s polaskom u 7:40h.