Herceg Line, Vinkovci [VK]

Autor mate, Veljača 15, 2024, 19:21:24

mate

HERCEG LINE d.o.o.
Ulica Marina Držića 7
32100, Vinkovci
+385989226008

Neoplan je iz firme Pleša Reisen prebačen na firmu Herceg Line, pa odatle i VK tablice.

mate

tomo

Tema uskoro prelazi u HR dio, ali otom potom....22.03.2024. kao bus 3 direktno iz Munchena je isla isto Efingerova 516HD, rusi Aleksa i kolega vozili...
dakle bus 3

ja cangrizav kao i uvijek opet neoplan,nikad Setra.... em moja greska ja rezervaciju nisam potvrdio, ni pravovremeno ni ikako - priznajem moja greska, vodio sam se onom kako mi je receno, bit ce mjesta...guzva je bila, daleko veca od ocekivane..., ali sve spremno i organizirano.... kad u 15:15h prema Fernbushaltestelle stize ni manje ni vise Setra sa gazdom Ivicom.... svako sjedalo ima papir sa imenom/prezimenom.... Ivica odmah kaze nije problem, vidjet cemo dalje u putu ili ces do SB sa nama , imam jos 2-3mjesta frei, mjesta ce biti idu 3 busa....

Ivica salje Milenku poruku Ulm +1, ovaj odmah pita jel Tomo....a tko drugi pravi komplikacije  hi

Setra pokupila Ulm i Augsburg - puni sa mnom.. Neoplan ide iz iz Schweninngena , Reutlingena Stuttgarta etc.... ja jos i visak, pa sam na Samerberg Rastastation presao kod nasih u vk neoplan posto je organizacija bila na nivou...mi smo isli u Zagreb direkt SB, a oni Novska- NG -SB...mi onda smo se podijelili... mi za Zupanju, Vinkovce i Vukovar sa 55putnika, oni za Djakovo i Osijek sa 58 putnika....

tomo

Povratak fenomenalan.... generalno jesu  ca 30% skuplji u odnosu na konkurenciju - prijevoz pociva na vozacima.... ako imate pricu, ljudskost, pristojnost, a time i ... kratkorocno se prolazi sa niskim cijenama....i ovo je smijesno, ali vjerovatno postoji racunica....JA sam uslugom prezadovoljan... ne radimm nikome uslugu, karta je naplacena u iznosu 90e sto je i smjesno, ali opet ne radim ja kalkulacije - posto teta Nada prati forum - ne dizi cijene karata  8-8  8-8  8-8

mate

Kako je većini poznato, u voznom parku su trenutno 2 busa ex. Pleša Reisen, te od 1.6. liniju Vinkovci - Tuttlingen službeno vozi Herceg Line i dobro nam poznat gazda Milenko :)

mate

21.7. za Njemačku

tomo

Samo ukratko prenosim pozdrave i iznimne pohvale od kolege D.K. koji je putovao 12.09. sa Setrom do mene - iako jako rijetko putuje autobusom, sa Setrom i voznim osobljem odusevljen je bio, iako se put zbog snijeznih padalina u Austriji, nesto prometnih nezgoda otegnuo i dolasci su kasnili kako svima, tako i njima ca.3,5h.... Sa 35 stupnjeva u Slavoniji doci na 7 u Njemacku, ali strpljenje, razumijevanje... uglavnom komentar je jos da je Neoplan samo "zanimljiv" i ubuduce ako i kad bude dolazio - samo Setrom  rofl  pivkan
Veliki pozdrav za Tonija i kolegu, najveci za naseg Milenka  hi

mate

mate

3.11. za Heilbronn i Tuttlingen

mate

E s ovom pilom sam u subotu išao na adventski izlet u Seiersberg i Graz. Bus i posada, kao i grupa koju sam vodio - sve je bilo za čistu desetku. Inače Setra ima 54 sjedala i to veoma udobna.

tomo

Autobus za pozelit... Inace vec smo prepuni dakle ici ce par biseva.... ali naknadne rezervacije nemoguce uvaziti... za evtl. pitanja tu je gazda , broj je gore ... yahoo  bus123  8-8

mate

U subotu kao Bus4 na liniji Tuttlingen / Heilbronn - Vinkovci

mate

U nedjelju je ovaj N1222 vozio liniju za Njemačku